Konkurence v úzkých: Vodafone nabízí rychlejší a levnější neomezené tarify

Konkurence v úzkých: Vodafone nabízí rychlejší a levnější neomezené tarify
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Od dnešního dne rozšiřuje Vodafone svou nabídku neomezených mobilních tarifů
  • Nově doplněné nabídnou oproti svým starším sourozencům dvojnásobnou rychlost stahování
  • Například tarif Neomezený Super+ s rychlostí stahování 20 Mb/s v aktuální letní akci vyjde na 871 korun měsíčně

Zájem o služby s neomezeným objemem dat roste a třeba v březnu 2023 více než dvě třetiny prodaných mobilních tarifů Vodafonu tvořily ty s neomezenými daty. Vodafone se proto rozhodl nabídku v oblasti neomezených služeb rozšířit.

Kdo si chtěl pořídit neomezená data, mohl si dosud vybrat ze tří tarifů: Basic s rychlostí 2 Mb/s, Super s 10 Mb/s a Premium 5G s neomezenou rychlostí stahování. Dnes nabídku rozšiřují tarify se znaménkem „+“, které v praxi znamená dvojnásobnou rychlost. V aplikaci a samoobsluze Můj Vodafone si navíc může každý zdarma pětkrát zapnout Zrychlení na maximum, díky kterému si vždy po dobu 24 hodin vyzkouší plnou rychlost i 5G sítě. Jde o nejdostupnější neomezená mobilní data na trhu.

V rámci letní promoakce je ode dneška možné pořídit si tarif Neomezený Super+ s rychlostí stahování 20 Mb/s jen za 871 korun měsíčně, a to na prvních 6 měsíců. Po půlroce pak lidé budou platit standardní cenu 991 korun.

Ještě lepší nabídka? Stačí si pořídit od Vodafonu pevný internet

Nejvýhodnější dlouhodobou nabídku získají ti, kteří si od Vodafonu koupí nejen mobilní služby, ale také pevné internetové připojení do domácnosti. Díky tomuto spojení ušetří třeba rodina několik tisíc korun ročně.

Vodafone tarify letní akce

Objem dat přenesených v mobilní síti Vodafonu narostl mezi lety 2017 až 2022 o výrazných 864 procent. Přitom v dosahu našeho 5G pokrytí už dnes jsou více než tři čtvrtiny populace. To vše vede k tomu, že se zvyšuje i touha zákazníků mít neomezená data a my na základě této poptávky rozšiřujeme nabídku neomezených tarifů,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic.

Rozšiřuje se i nabídka pro firmy

Poptávka po vyšších rychlostech připojení roste také u firemních zákazníků, Vodafone tak zlepšuje nabídku i pro ně. Do rodiny neomezených dat přibyly dvě nové rychlosti: Neomezený Business Basic+ s rychlostí 4 Mb/s a Neomezený Business Super+ s rychlostí 20 Mb/s. Ani tentokrát nechybí oblíbená možnost 10 dní Zrychlení na maximum a aplikace CyberWall. Díky Zrychlení na maximum si zákazníci vyzkouší plnou rychlost 5G sítě, když to zrovna potřebují. CyberWall se zase stará o bezpečnost zařízení v síti, chrání před kyberútoky, zabezpečí bankovnictví, firemní i soukromé e-maily nebo osobní dokumenty.

V rámci letní promoakce mají zákazníci možnost získat tarif Neomezený Business Super+ za zaváděcí cenu 980 korun. Zároveň při nákupu v online e-shopu mají podnikatelé slevu 15 procent na tarif Vodafone Business Premium 5G, který získají za 1 204 korun. Všichni firemní zákazníci mohou využít konzultace se zkušenými obchodníky a společně najít individuální řešení Flexi Business, které bude sedět přesně na míru jejich podnikání.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze