Máte SIM od T-Mobile? Ode dneška využíváte neomezený internet zcela zdarma

8
Máte SIM od T-Mobile? Ode dneška využíváte neomezený internet zcela zdarma
Fotografie: Pixabay
  • Vánoční nabídka se týká uživatelů paušálních tarifů i předplacenkářů s kartami Twist
  • Neomezená data vám operátor aktivoval automaticky
  • Speciální nabídka se opětovně sama ukončí o silvestrovské půlnoci

Vánoční svátky jsou každoročně ideální příležitostí přinést zákazníkům dárky, což platí i pro trojici českých operátorů. Bohužel jejich představa o dárcích se zpravidla výrazně liší od toho, co by si přáli zákazníci. Světlou výjimkou budiž letošní nadílka od operátora T-Mobile, který se rozhodl naservírovat neomezená data pro všechny, bez rozdílu a zcela zdarma. Vánoční akce začala platit právě dnes a neomezená data si všichni zákazníci T-Mobile i Twist karet budou moci užívat až do silvestrovské půlnoci.

Operátor vše maximálně zjednodušil a službu svým zákazníkům automaticky zapnul, aniž by se o cokoliv museli starat. Stejně tak operátor neomezená data také vypne. Dejte si pouze pozor na to, že v prvních minutách roku 2021 již neomezená data nebudou v platnosti, vy tak budete využívat svůj tradiční balíček, případně vám bude účtován poplatek za počet stažených MB.

Pakliže hodláte vánoční svátky trávit v zahraničí, konkrétně v zemích EU, získáte navíc 2,2 GB dat zcela zdarma. Vhod přijde také informace, že odchod Velké Británie z EU se prozatím v ceníku nijak neprojevuje, platí tedy nadále podmínky, jako kdyby Velká Británie byla v EU. V praxi to znamená, že můžete využívat všechny své jednotky jako doma.

Klíčové informace

  • Neomezená data u T-Mobilu platí od 24. 12. 2020 do 31. 12. 2020
  • Využívat je mohou tarifní zákazníci i uživatelé předplacených karet Twist
  • Aktivace i deaktivace proběhne automaticky
  • V ČR lze datovat neomezeně, na území EU je datový limit 2,2 GB
Diskuze ke článku
Pavel Ďurkov
Pavel Ďurkov
Co budu mit zdarma ja, kdyz mam neomezena data?
David Švorc
David Švorc
Naposledy upraveno: 24. 12. 2020 15:19
.
Milan Ulej
Milan Ulej
Máme 4 předplacené SIMky v Twistu, 3x se zaplaceným datovým balíčkem na rok na kterých se vánoční data aktivovala a jednu čistě datovou Twist online (nelze volat ani SMSky - pouze se strhává za data z kreditu). Na ní žádná cánoční data nejsou a strhává se vesele dál 0,40Kč/MB. Takže to rozhodně pro všechny Twisťáky není, ale darovanému koni...
Martin Mtx
Martin Mtx
Naprosto souhlasím, také mám Twist online a také jsem prašivý. Kdo by asi nejvíc ocenil vánoční dárek v podobě neomezeného internetu než ten,kdo si pořizuje internetovou kartu... My jsme pro ně nejspíše jen "příživníci" kteří mají zájem"jen" o internet a o drahé volání ne,tak na co jim dávat dárek :( co na tom, že se tyto karty pořizují většinou do tabletů z kterých volat nelze, takže by normální tarif neměl smysl. Pro nás není ani odměna v podobě 10Gb za dobití co začala platit před časem. Hlavně že se můžou přetrhnout v zobrazování reklamy "neomezená data všem" i v aplikaci která rozeznává váš tarif a podle toho by měla i upravit nabídku,takhle je to sprostý výsměch.. HANBA a důvod přemýšlet nad změnou....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze