T-Mobile zjednodušuje pořízení eSIM, dostane se také k virtuálům

2
T-Mobile zjednodušuje pořízení eSIM, dostane se také k virtuálům
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Zákazníci už nedostanou QR kód pro aktivaci profilu eSIM na papírových či platových kartičkách, ale bude na ně čekat v aplikaci Můj T-Mobil
  • Novinkou je také dostupnost eSIM pro zákazníky virtuálních operátorů Kaktus a Mobil.cz

T-Mobile vylepšuje aktivaci eSIM karty. Zákazníci už nedostanou QR kód pro aktivaci profilu eSIM na papírových či platových kartičkách, ale bude na ně čekat v aplikaci Můj T-Mobile – ať už v mobilu, nebo na webu, jak informuje operátor v tiskové zprávě. Nový způsob je tak pro zákazníky jednodušší a k životnímu prostředí přívětivější.

Zcela digitální eSIM je dostupná pro všechny zákazníky – domácnosti, firmy a uživatele předplacených karet Twist. Ti si mohou na e-shopu T-Mobile objednat eSIM edici s 50 minutami a 50 SMS do všech sítí + 100korunový kredit za 150 Kč.

Zákazníci „uvidí“ eSIM a mohou si ji měnit pouze v nových verzích mobilní aplikace Můj T-Mobile: iOS verze 17.7.5 a vyšší, Android 17.6.3 a vyšší. Vydání, aktivace stejně jako přechod z klasické SIM karty na eSIM je zdarma. Novinka je dostupná také pro zákazníky virtuálních operátorů Kaktus a Mobil.cz.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)