Vánoce u operátorů odstartoval T-Mobile. Letos dává slevu na sluchátka pro všechny

Vánoce u operátorů odstartoval T-Mobile. Letos dává slevu na sluchátka pro všechny
Fotografie: Pixabay
  • Každý zákazník T-Mobilu sluchátka může mít za 499 Kč
  • K novému telefonu je však dostanete jen za 1 Kč
  • Nabídka platí od listopadu do konce prosince

Letošní vánoční nabídku otevírá T-Mobile, avšak po vzoru let předešlých, velká lákadla nečekejte.

V hlavní roli sluchátka

Stěžejní nabídkou Vánoc u T-Mobilu budou bezdrátová sluchátka Baseus, která lákají na 4,5hodinovou výdrž nebo aktivní potlačení okolního hluku. Každý zákazník T-Mobilu na ně získá 1 000Kč slevu a v rámci Magenta Moments v aplikaci si je bude moci objednat za 499 Kč. Objednat si jich budete moci přesně tolik, kolik máte u T-Mobilu služeb. Ještě výhodněji sluchátka obdrží ti, kteří si u T-Mobile pořídí nový telefon s dotací. Cena totiž klesne na symbolickou 1 Kč.

Bezdrátová sluchátka T-Mobile

„Sluchátka jsou pro většinu z nás nezbytností – ať už při sportu nebo při práci, a proto věřím, že náš vánoční dárek v podobě výkonných bezdrátových sluchátek za extra výhodnou cenu udělá všem radost. Zákazníků si ceníme a atraktivní nabídky jim přinášíme neustále, například spuštěním programu Magenta Moments. Proto jsme se rozhodli nadělit slevu všem bez ohledu na to, jestli si u nás koupí nové zařízení nebo službu. Věříme, že je potěšíme a některým i usnadníme vymýšlení vánočních dárků pro jejich blízké,“ dodává Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel pro rezidentní zákazníky společnosti T-Mobile.

Bezdrátová sluchátka T-Mobile

A co telefony?

Ve vánoční nabídce nechybí ani zvýhodněné telefony s tarifní dotací. V listopadu jde například o Samsung Galaxy A14 za 1 Kč. Oblíbené „dvojičky“, T-Mobile tak označuje pořízení dvou zařízení za výhodnější cenu, pak reprezentuje kombinace telefonu Samsung Galaxy Z Flip5 spolu s hodinkami Samsung Galaxy Watch6, které zájemci zakoupí již za 1 Kč. Za další 1 korunu pak mohou získat sluchátka jako dárek – návštěva pobočky T-Mobile se tak opravdu vyplatí. Extra tarifní dotace se vztahují na populární modely Samsung Galaxy A34 a Galaxy A54. Nechybí ani slevy na televizory Philips, notebooky Acer a Sony PlayStation 5.

Dostalo se i na data

Vánoční balíčky by mohly potěšit všechny „dataře“ s předplacenou kartou a udělají radost i jako dárek pod stromečkem. Roční datový balíček (24 GB na 12 měsíců) nebo půlroční (24 GB na 6 měsíců) totiž bude možné zakoupit s 50% slevou za 699 Kč. Lze ho jednoduše objednat v aplikaci Můj T-Mobile, na webové samoobsluze nebo odesláním SMS. Přes zprávu pak lze datový balíček objednat také jako dárkový poukaz pro rodinu či blízké.

Vánoční nadílka nemine ani firemní zákazníky. I oni mohou využít výhodnou nabídku sluchátek za 499 Kč a čekají na ně také datové odměny. Při zapnutí balíčku Data Extra 10 GB od 1. 11. 2023 do 31. 12. 2023 se služba aktivuje se zvýhodněnou cenou 349 Kč, o 50 Kč výhodněji. U balíčku Data Extra 50 GB je pak balíček o 100 Kč výhodnější (649 Kč).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze