Válku na Ukrajině řeší i T-Mobile. Hovory a SMS mezi ČR a Ukrajinou jsou zdarma

2
Válku na Ukrajině řeší i T-Mobile. Hovory a SMS mezi ČR a Ukrajinou jsou zdarma
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile napomůže ve snadném a rychlém spojení obyvatel s jejich blízkými
  • Zdarma budou veškeré hovory a SMS zprávy poslané z ČR do Ukrajiny i z Ukrajiny do ČR

Dnešní den se nesmazatelně zapíše černým písmem do evropské historie tím, že byl suverénní stát Ukrajina agresivně napaden Ruskou Federací. Kromě mnoha dalších problémů a útrap, které vzniklý vojenský konflikt zapříčiní, se postižení obyvatelé potřebují také zkontaktovat se svými blízkými. Na území České republiky totiž žije několik desítek tisíc obyvatel ukrajinského původu, spousta Čechů má na Ukrajině své blízké, a právě proto se T-Mobile rozhodl k velmi vítanému kroku.


T-Mobile nebude s okamžitou platností svým zákazníkům účtovat hovory a SMS mezi Českou republikou a Ukrajinou. Uživatelé tak mohou být maximálně ve spojení se svými nejbližšími a nemusí řešit, kolik je volání či zprávy budou stát. Bezplatné volání a SMS zprávy se navíc nevztahují jen na T-Mobile, ale rovněž i na jeho virtuálního operátora Kaktus.

Diskuze ke článku
Pavel Weber
Pavel Weber
Kdyby T- mobile odpojila v Rusku všechny služby, to by byla větší pomoc...
Michal Pavlíček
Prosíme všechny případné diskutující o zachování alespoň minimálních základů slušného chování a diskutování. Nenávistné, vulgární či jinak nevhodné komentáře zde skutečně nemají své místo.
Předem děkujeme a věříme v kultivovanou diskuzi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze