Meizu MX6 se odhaluje na prvních snímcích (aktualizováno)

Po roce nastala doba, kdy by měla čínská společnost Meizu představit nástupce modelu MX5, tedy novou vlajkovou loď s označením MX6. Novinka by údajně měla přijít v červenci a mělo by se jednat o velkou evoluci v otázce výkonu. Navíc se objevily i první snímky chystaného modelu.

Aktualizováno 12.7. 2016

Týden před očekávaným odhalením nového vlajkového modelu MX6 od Meizu se objevují jeho první snímky, které nepřináší žádná překvapení. Meizu se rozhodlo držet se designového jazyka, který měl u modelu MX5 velký úspěch. Telefony se od sebe liší jen minimálně, přičemž zadní straně mnohem více dominují předěly antény.

Původní zpráva z 21.6. 2016

V našich končinách je značka Meizu ještě stále něčím exotickým, přesto se najdou uživatelé, které oslovila, a to především modelem MX5, který se i u nás těšil vcelku slušné úspěšnosti a není divu. Během našeho testování nás zaujal kvalitní Full HD displej, kovové zpracování nebo solidní zvuk. Otázkou tedy je, co na nás výrobce v nejbližší době tedy chystá, protože právě nyní je čas na jeho nástupce.

TIP: Meizu Pro 6 s 10jádrovým procesorem a 10 LED diodami představeno

Meizu MX5
Meizu MX5

Meizu MX6 by měl být opět vybaven 5,5palcovým displejem, tedy větším, než má například Meizu Pro 6. Výkonnostně se oproti model MX5 posune a procesor MediaTek Helio X10 nahradí výkonnější Helio X20. K dispozici by měly být dvě varianty se 32 nebo 64 GB úložného prostoru. Menší úložiště s sebou pak nese i menší 3GB operační paměť, u většího se pak můžete těšit na 4 GB.

Zadní snímač se údajně pochlubí 20,7 megapixely a selfie budete moci pořizovat 8megapixelovou přední kamerkou. Meizu MX6 by měl spatřit světlo světa 19. července.

Zdroje: phonearena.com, news.mydrivers.com, androidheadlines.com, phonearena.com, playfuldroid.com, androidheadlines.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze