Chystané Meizu 16s boří rekordy AnTuTu

4× aktualizováno
Chystané Meizu 16s boří rekordy AnTuTu
  • Rámečky nad i pod displejem jsou extrémně tenké
  • Přesto se nad zobrazovač vešla čelní kamerka
  • O výkon se má starat Snapdragon 855

Aktualizováno 16. 4. 2019

Připravované Meizu 16s již pravidelně prochází AnTuTu a oslňuje vysokými hodnotami, o kterých informoval indiashopps.com. Zdá se, že Meizu bude využívat nejen možnosti samotného Snapdragonu 855, ale i softwarová vylepšení.

Meizu 16s

Aktualizováno 10. 4. 2019

Chystané Meizu o sobě dává vědět dalším únikem, o kterém informuje gizmochina.com. Tentokrát před sebou máme render. Ten povrzuje předchozí informace, že i s velmi tenkými rámečky kolem displeje lze dosáhnout displeje, který netrpí žádným narušení celistvosti. Bílá barva zobrazeného telefonu ukazuje, jak malý prostor zabírá čelní fotoaparát. Na zadní straně si pak můžeme povšimnout duálního fotoaparátu, pod nímž se nachází laserové ostření kombinované s přisvětlovací diodou.

Meizu 16s

Aktualizováno 1. 4. 2019

Skrze Geekbench o sobě opět dává vědět chystané Meizu 16s, které by se mělo stát vlajkovou lodí výrobce. Benchmark odhalil opětovně přítomnost procesoru Snapdragon 855 a 6GB operační paměť. Výsledný výkon, který ještě nemusí pocházet z finálního zařízení, slibuje atak příček nejvyšších a Meizu 16s by se mělo zařadit po bok nejvýkonnějších zařízení na trhu.

Meizu 16s

Aktualizováno 21. 3. 2019

Po necelém měsíci opět slyšíme o Meizu 16s, budoucí vlajkové lodi společnosti. Server playfuldroid.com informoval o tom, že již prošlo nezbytnou čínskou certifikací. Ta samotná však navíc prozradila jen to, že k telefonu bude dodávána rychlá nabíječka. K představení Meizu 16s by mělo dojít v květnu.

Meizu 16s

Původní informace z 27. 2. 2019

Do urputného boje o co nejdokonalejší smartphone se v letošním roce přihlásí také Meizu. Unikly informace o chystaném modelu 16s. Živá fotografie odhalila takřka maximální využití čelní plochy. Sami můžete vidět, že prostor nad i pod displejem je skutečně minimální. Výrobce se však se vším popasoval bravurně a neuchýlil se k výřezu nebo průstřelu. V tenkém rámečku nad zobrazovačem přesto našla místo malá čelní kamerka. Samotný panel by měl mít 6,39palcovou úhlopříčku a chránit jej bude sklíčko Gorilla Glass 4.

Meizu 16s
Meizu 16s

Připravované Meizu 16s má oslnit také Snapdragonem 855. V útrobách se má nacházet i baterie s kapacitou 3 600, nicméně bez podpory bezdrátového nabíjení. Potěší však přítomnost čipu NFC. Na zadní straně by se měl objevit trojitý fotoaparát, přičemž ten hlavní má být Sony IMX586 se 48 megapixely a optickou stabilizací obrazu. K telefonu se již vyjádřil také Huang Zhang, generální ředitel Meizu. Uvedl, že výroba telefonu se rozběhne v březnu a uvedení lze předpokládat na přelomu dubna a května. V případě ceny se spekuluje o necelých 500 dolarech, což je přibližně 13,5 tisíce korun s daní.

Diskuze ke článku
kjkszpj
Takze sa to predsa da! Tlieskam!
αΩ
PECKA! Dosud NEJLEPŠÍ DESIGN :)
Lord
Ano, takhle to má přesně vypadat. Výřez nepatří na telefon, natož na displej. Jsem zvědavý na reálné zařízení, ale čína opět dokazuje, že prostě umí. Konstrukci bych si představoval pro jistotu z oceli, jinak paráda, pokud to tak bude opravdu vypadat.
Martin
Nádhera, Samsung se má co učit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze