Smartphone Polestar uniká, nabídnout by měl prémiový hardware

aktualizováno
Smartphone Polestar uniká, nabídnout by měl prémiový hardware
Fotografie: Polestar
  • Polestar Phone byl vytvořen ve spolupráci s Meizu
  • Zřejmě bude exkluzivní pro čínský trh

Aktualizováno 5. 3. 2024

Server gsmarena.com upozornil na únik připravovaného telefonu Polestar, který je k vidění prostřednictvím čínského certifikačního úřadu TENAA.


Počin Polestaru vypadá na první pohled jako přebrandovaný smartphone Meizu 21 Pro, jenž nabízí například Snapdragon 8 Gen 3, 6,79" LTPO AMOLED displej či hlavní 50Mpx fotoaparát. Design a specifikace mají být stejné, jediným rozdílem by mělo být podle gsmarena.com právě logo Polestar na zadní straně. Nicméně neví se, zda nebude tento model nabízet některé exkluzivní funkce související právě s vozidly Polestar.

Původní zpráva z 9. 2. 2024

V poslední době je u automobilek a výrobců smartphonů snadno viditelná tendence si tak trochu „fušovat“ do řemesla. Výsledkem tohoto úsilí je pak smartphone s logem automobilky, která se dříve soustředila pouze na vozidla, nebo naopak automobil od výrobce telefonů, kdy příkladem může být třeba Xiaomi. Nyní se zdá, že by se do segmentu smartphonů chtěla pustit i švédská značka Polestar, která spadá pod Volvo, a to minimálně s jedním modelem. A jak by takový Polestar Phone vlastně měl vypadat?

V přiloženém videu, jež se první objevilo na sociální síti Weibo, můžeme spatřit, že Polestar Phone sází na ploché kovové boky a plochou obrazovku s tenkými rámečky i miniaturním průstřelem. Poměrně zajímavě vypadají také vystouplé objektivy. Jelikož je Polestar Phone vytvořen ve spolupráci se značkou Meizu a vychází z řady Meizu 20, zaměřil se Polestar spíše na barevné úpravy zařízení. O výkon by se měl postarat Snapdragon 8 Gen 3, přičemž se prozatím zdá, že bude Polestar Phone exkluzivním pouze pro čínský trh

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze