Uživatelé rozhodnou, jakou aplikaci Seznam.cz připraví pro WP

7

Nejpopulárnější český vyhledávač Seznam.cz představil v posledních měsících řadu nových aplikací pro mobilní telefony. Většina z nich je ale určena jen pro operační systémy Android a iOS. Nyní mohou lidé hlasovat, jakou další mobilní aplikaci by si přáli pro Windows Phone 8.

Seznam.cz

TIP! Seznam uvolnil aplikaci Sbazar.cz pro telefony s Androidem

Z dosavadních devíti existujících mobilních aplikací od Seznam.cz jsou pro operační systém Windows Phone dostupné dvě – Mapy.cz a Novinky.cz. O tom, kterou mobilní aplikaci pro tento operační systém bude vyvíjet jako další, nechává Seznam.cz rozhodnout v hlasovacím dotazníku širokou veřejnost. Majitelé mobilních telefonů s operačním systémem Windows Phone 8 si mohou vybrat mezi aplikacemi Sport.cz, Super.cz, Stream.cz, Pohádky a Firmy.cz. Kromě těchto pěti, které již nyní mohou využívat lidé s Androidem a iOS, navíc přidává Seznam.cz do výběru také dvě mobilní aplikace, které buď neexistují, nebo je nelze aktuálně stáhnout pro žádný operační systém, a to Zboží.cz a TV Program.

Zdroje: seznam.sblog.cz

Diskuze ke článku
Lukáš
Jaký hlasování, to je jim za těžko udělat pár aplikací pro WP, asi ano a popravdě nejsou sami. Lidi hlasujte a do roka se třeba dočkáte.
Zdenek
A co normální vyhledávací aplikace ??? To jsem nějak přehlédl nebo to nikdo nepožaduje ?
est
Aplikace novinky.cz je cca 2 roky stará a nemá livetile (to je nepouzitelny). Radeji by to chtelo implementovat moznost nastavit seznam vyhledávání jako default search v IE, anebo jeste lepe napsat aplikaci pro HW tlacitko lupa (ale to je asi docela sci-fi). Ostatni aplikace nejsou moc uzitecne. Jinak palec na horu pro Seznam, že vubec neco pro WP vydava.
René
Ocenil bych emailoveho klienta.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze