Galaxy S II obdržel aktualizaci na Android 4.0.4

21

Po čtvrt roce je pro majitele Galaxy S II uvolňována aktualizace na Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Prvotní verze Androidu ICS byla zklamáním. Tato verze místo inovací přinesla spíše bugy v podobě zamrzání bezdrátové sítě, zhoršení výkonu i horší pohotovostní výdrž. Nová verze by měla vše napravit. Je tomu skutečně tak?

Samsung Galaxy S II – oficiální fotografie

Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Před několika dny se na internetu objevila neoficiální a testovací verze Androidu 4.0.4. Uplynulo několik dní a Samsung uvolnil oficiální software nesoucí Android 4.0.4. Mezi prvními šťastlivci jsou ruští uživatelé. Tato verze nese označení XWLPM. První ohlasy zmiňují vyřešení problémů s bezdrátovou sítí Wi-Fi, vyšší výkon a ani pohotovostní výdrž není k zahození. Ovšem názory kolem výdrže nejsou tak jednoznačné. Někteří uvádí, že jim baterie mizí doslova před očima. Získali jsme i výsledky testů, provedených v benchmark programech.

TIP: Vyzkoušeli jsme Android 4.0 pro Samsung Galaxy S II. Jaký je?

Benchmark Výsledek
Quadrant 4 200
AnTuTu 6 370

Nová aktualizace je v postupném procesu uvolňována i pro ostatní regiony, prostřednictvím programu Kies. Pokud jste již novou verzi Androidu 4.0.4 vyzkoušeli, podělte se s námi o vaše poznatky v diskuzi pod článkem níže.

Zdroje: forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
merlin
Zdravím,

mám telefone nahodenú rom I9100XXLQ5 (4.0.4) kernel s tejto rom vraj obsahuje "brick bug" takže sa nedoporučuje update nakoľko wipe/factory reset môže natrvalo znefunkčniť telefón...

Najzaujímavejšie zmeny oproti 4.0.3.:
- kontext menu obsahuje po novom pred textom "šedé" ikony
- v nastaveniach je možno vypnúť pomocný text pre zamykaciu obrazovku
- možnosť zobraziť % baterie

Určite sú tam aj ďaľšie zmeny ktoré som nepostrehol, testy výdrže som nerobil stejnak nabíjam telefón každého 1,5 dňa a to mám 2000mAh baterku ;o)
4.0.4 je inak stabilná už v tejto vydanej ROM, odporúčam ale počkať na ofiko verziu. Nejaké info o ofiko 4.1???
Kuba
No nevím,ale % baterie v 4.0.3 nikde nevidím..
zdeněk
Tak mám 4.0.4 ofiko a mám celkem problém s baterkou. De to rychle dolů i když nic nedělám. Pak ještě mi nefunguje nastavování jasu pomocí podržení prstu na notif. liště a následném přejíždění
Kremen
Nastavení jasu přejížděním po notifikační liště mi taky po aktualizaci nefunguje :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze