Samsung Galaxy S II dostává dnes update na Android 4.0

Samsung oficiálně vydává update na Ice Cream Sandwich pro Galaxy S II. Začíná v Evropě, takže čeští uživatelé by mohli aktualizovat opravdu brzy. Modely Galaxy Note a Galaxy Tab 8.9 a 10.1 budou následovat v horizontu dnů.

Pro Galaxy S II byl dnes oficiálně v Evropě vydán update - aktualizováno 13. března

Samsung dnes na svém oficiálním blogu oznámil, že dnešním dnem zahajuje vydávání oficiálního updatu pro telefony Galaxy S II po celém světě. Update je už od dnešního dnes k dispozici pro modely v Evropě a postupně se bude rozšiřovat do celého světa. Prvním uživatelům v ČR by tak už update mohl být nabídnut. Pro některé kusy, zejména ty koupené u operátorů, se však update může nabídnout až později.

Samsung Galaxy S II dnes konečně ochutnává Ice Cream Sandwich

Samsung rovněž potvrdil, že Galaxy Note a tablety Galaxy Tab 8.9 a 10.1 budou následovat již za několik dní.

Byl vám nabídnut updade na Ice Cream Sandwich? Byla aktualizace bezproblémová? Jaké jsou vaše první dojmy z nového systému na Galaxy S II? Podělte se o své zkušenosti v diskuzi pod článkem.

Aktualizováno - ICS možná už 15. března

Původní datum 1. března se podle všeho nezakládalo na pravdě. Nyní zde však máme oficiální potvrzení termínu updatu pro Galaxy S II. Přichází z Facebookové stránky izraelského Samsungu, který tvrdí, že update na Android 4.0 Ice Cream Sandwich bude dostupný 15. března. Že by byl update už opravdu takto blízko?

Původní informace z 10. února

Informaci přinesl známý ruský bloger Eldar Murtazin. Počínaje prvním březnovým dnem by měla být vypuštěna aktualizace na Android 4.0 Ice Cream Sandwich pro Samsung Galaxy S II a Samsung Galaxy Note. Aktualizace bude probíhat přes program Samsung Kies nebo klasicky „vzduchem“, kdy k procesu nepotřebujete žádný speciální program.

TIP! Přečtěte si také recenzi Samsungu Galaxy S II a Samsungu Galaxy Note.

Samsung Galaxy S II a Galaxy Note obdrží nový Android

Pokud se tak opravdu stane a aktualizace bude vypuštěna už 1. března, bude Samsung první výrobce, který u svých starších modelů aktualizaci nabídne. Jak tohoto prvenství docílil? Odpověď je nasnadě. Třetí Google telefon, Galaxy Nexus, vyrobil Samsung. Díky tomu měl k samotnému systému přístup dříve, než ostatní výrobci a mohl začít testovat Ice Cream Sandwich na svých starších modelech.

Zdroje: unwiredview.com, facebook.com, androidpolice.com, global.samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
DEDE
Joo! Teda dufam že to vypustia 1. marca a dufam že cez OTA aby to bolo na SK rychlejsie
danny
je mi jedno,kedy to bude,aj tak si pockam na reakcie,ked to bude srot,nestahujem.Verzia 2.3.4 plne vyhovuje,bez chyb...
ANDREA
prominte za mou neznalost ale samsung galaxy s2 jde aktualizovat prez ota ?
Pokinator
No mě by spíš zajímalo, kdy přijde update na KL7 od Vodafone, člověk si koupí telefon od operátora a na update čeká sto let, doufám, že tomu nebude i u ICS...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze