Samsung potvrdil Ice Cream Sandwich pro Galaxy S II a Galaxy Note

8

Na nejnovější verzi operačního systému Android všichni netrpělivě čekají a vypadá to, že ještě nějakou chvíli budou. Update totiž nedorazí na trh dříve, než ve druhém čtvrtletí příštího roku. Na druhou stranu se jím zatím bude exkluzivně chlubit nejnovější Nexus a Samsung nám poodhalil i další přístroje, které nemine.

Oficiálně se tedy updatu Ice Cream Sandwich dočkáme na modelech Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 a Galaxy Tab 10.1, a to přibližně ve stejnou dobu příští rok. Samsung Galaxy Nexus bude jeden z mála přístrojů, jež dají okusit nový systém ještě letos. Krátce po jeho vydání se update plánuje i pro starší Nexus S.

TIP! Přečtěte si více o novém updatu Ice Cream Sandwich.

Samsung se tedy rozhodně hodlá polepšit na poli včasných updatů a nového softwaru. V nejbližší době má následovat oznámení dalších přístrojů, kterým se ICS poštěstí. Zoufat by ale neměli ani ti, jejichž smartphone oficiální update mine. Komunita serveru XDA totiž bezesporu přinese mnohé vlastní ROMky se systémem Ice Cream Sandwich.

Zdroje: androidauthority.com, pocket-lint.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
FUUUU TAK TO JE SILA

SAMSUNG SA PRETRHOL dal až JEDEN telefón číslom 1 telefón KTORÝ BUDE MAŤ ICS

no nieje zlatý ten Samsung ako sa stará o zákazníkov :-))

A na Galaxy Tab 1.gen sa vykakal TIEŽ ...ČO SOM INÉ ČAKAL OD KÓREJCA...

KÓREA NIKDY VIAC !!!
Michal
Prosímtě , už ten piditablet dej pryč, všude jenom naříkáš, vidím tě brečet dneska všude. Nepochopím, proč jsi měl tak hloupý nápad a kupoval tento rádobytablet, který samsung honem vydal, aby měl nějakou odpověď na iPad. Já jsem se samsungem galaxy sII spokojen, mám ho chvilku a vyšly dva updaty. Ale měl jsem rozum a za menší peníze jsem koupil iPad, se kterým jsem maximálně spokojen.
Radek Štengl
Nevíte, zda bude ICS i pro starší Samsung Galaxy S ?
ADA
A GALAXY W?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze