Unikají specifikace připravovaného HTC One X +

5

Jeden z vývojářů komunitního portálu XDA vypustil velmi zajímavý Tweet, který v sobě zahrnuje specifikace připravovaného přístroje One X+ od výrobce HTC, což má být pomyslný nástupce vlajkové lodi One X. Přinést by měl Tegru 3, 1 GB RAM a Android 4.1 Jelly Bean.

Už to rozhodně není poprvé, co se zmínky o modelu One X+ objevují na internetu. Poprvé byl přístroj odhalen na začátku srpna prostřednictvím benchmarků, o pár dnů později se objevily i první spekulativní hardwarové specifikace. Nyní se tedy můžeme podívat pořádněji, na co se těšit.

Oficiální obrázky modelu One X

Pokud můžeme věřit tweetu, HTC One X+ bude mít rozměry 134,3 x 69,9 x 9,3 mm s hmotností 129 gramů. Porovnání s One X nám říká, že velikost ani hmotnost se takřka nezmění. V útrobách bude tlouci procesor AP37 od Nvidie s čtyřjádrem o taktu 1,6 GHz a jedním pomocným jádrem s taktem 1,7 GHz. K tomu přidejme 1 GB operační paměti, 32 GB interního úložiště, baterii o velikosti 1800 mAh a nejnovější Android 4.1 Jelly Bean.

TIP: Přečtěte si také recenzi na HTC One X.

Nakolik pravdivé tyto informace jsou, samozřejmě nelze soudit, komunita XDA však často naráží na uniklé detaily a specifikace výrobců, takže můžeme mít alespoň naději, že něco z toho bude pravda. Více se snad dozvíme na brzké akci HTC, která se koná 19. září.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
René
No,jak to tak sleduji,příští rok se máme na co těšit :))
Romualdo
1800mAh baterie je málo na tak výkonný mobil, slot na paměťové karty by mohl mít, jinak se zdá být zatím dobrý.
Lukas
A v cem je rozdil oproti One x? Krom taktu procesoru 1,6Ghz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze