Google Nexus S dostává update na Android 4.1 Jelly Bean

28

Referenční Android telefony Nexus bývají vždy mezi prvními, které obdrží novou verzi operačního systému Android. Stejně tak je tomu i teď, kdy Google vypustil Andtroid 4.1 Jelly Bean pro model Nexus S. Bude to stabilní verze, nebo se dočkáme stejných problémů, jako u Ice Cream Sandwich?

Google na svém Twitteru krátce oznámil, že vypustil novou verzi Androidu 4.1 Jelly Bean pro telefony Google Nexus S. Aktualizace bude dostupná pro všechny uživatele, není ovšem známo pořadí zemí, které se nového Androidu dočkají jako první.

Google Nexus S

Android 4.1 Jelly Bean nepřináší žádné zásadnější změny, jako tomu bylo v případě přechodu z Gingerbread na Ice Cream Sandwich. Uživatelé se dočkají spousty drobnějších vylepšení, jako je vyšší rychlost systému, vylepšené notifikace, lepší klávesnice a integrace vyhledávací služby Google Now.

Tip: Nový Android 4.1 Jelly Bean představen: shrnutí novinek

Snad se novému Androidu 4.1 vyhnou u Nexusu S problémy, které zde byly v prosinci 2011 při uvedení Ice Cream Sandwich. Telefon měl problémy s rychlým vybíjením a wi-fi, oprava v podobě novější verze Ice Cream Sandwich přišla až za několik měsíců. Máte-li Nexus S, vyzkoušíte Jelly Bean hned jak se vám aktualizace nabídne nebo počkáte na zkušenosti ostatních?

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
Tomas H.
Aktualizace uspesne provedena jiz 20.7 a vse naprosto v poradku. Rychlost je opravdu excelentni..
Pavel
OTA uz dorazila v sobotu dopoledne, některým dokonce uz v pátek. Zatím vse funguje jak ma
Refael
Dobre nedelni rano vsem majitelum Nexus S,
vzhledem k tomu, ze Nexus S je nejblizsim pribuznym SGS II, jehoz jsem majitelem, muzete prosim vyzkouset, jak na JB opravdu ne/funguji Flash videa, napr.ze zpravod.portalu? Ci funguje Flash s omezenim? Zda-li jde vubec Adobe Flash stahnout z Google Play na JB ci jinak stahnout?
Z vasich zkusenosti budeme majitele SGS II vedet na 100%, jak vse ne/funguje.
Doted jsem cetl rozporuplne zpravy, timto by se to vyjasnilo na 100%, nebot jak jsem psal vyse, Nexus S je nejblizsim pribuznym SGS II.
DEKUJI predem za odpoved!!!
S pozdravem pekneho nedelniho dne.
Manni
OTA dnes ráno, rychlost mě až zarazila:) zatím vše funguje, jak má...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze