HTC One X+ s větší baterií a výkonem bude v říjnu (aktualizováno)

Minulý měsíc po internetu proběhla spekulace o novém čtyřjádrovém přístroji od HTC, na což navázala informace o tajemném HTC One X+, který se prý připravuje pro operátora T-Mobile. K tomu se nyní přidává uniklý benchmark, který dřívějším spekulacím odpovídá a poukazuje na možného nástupce modelu One X s mírně vylepšenými specifikacemi. Nyní se přidávají další informace, podle kterých se možná dočkáme i větší baterie.

Aktualizováno 8.8.2012

Chystané One X+ se opět objevuje, tentokrát pod označením Endeavor C2. Dnes prodávané HTC One X je totiž označované jako Endeavor. Novinka nabídne výkonnější 1,7 GHz čtyřjádrový procesor Tegra 3, vyšší kapacitu baterie, nové barevné modifikace a exkluzivní sluchátka Beats Audio přímo v balení. V softwarové oblasti přibyla podpora technologie ClearVoice pro kvalitnější přenos zvuku ve sluchátku. Na vyšší verzi povýšila i služba HTC Watch 2, která uživatelům nabízí rozmanitý filmový a hudební obsah. Novinka One X+ by měla vstoupit do prodeje začátkem měsíce října ve Velké Británii.

Původní informace z 6.8.2012

Jedná se o test NenaMark pro přístroj s kódovým označením HTC PM63100. Kromě výsledků jsou samozřejmě k dispozici určité specifikace zařízení, kde nechybí displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů, Android 4.1 Jelly Bean a především čipset Tegra 3 s čtyřjádrovým procesorem o vyšším taktu 1,7 GHz. Původní HTC One X přitom má procesor nataktovaný na frekvenci 1,5 GHz.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na HTC One X.

Vše poukazuje na další vlajkovou loď výrobce, minimálně co se výkonnějšího procesoru týče. Otázkou ale je, zda se specifikace řadí k zatím neoznámenému modelu One X+ nebo zbrusu novému smartphonu. Zatím tedy netušíme, zda se dočkáme jen hardwarových inovací ve starším kabátku, nebo k nám dorazí přístroj s úplně novým designem a zda má benchmark vůbec něco společného s modelem One X+. Také je však dost dobře možné, že se jedná pouze o testovací přístroj s pokusně přetaktovaným procesorem, který se do prodeje nechystá. Navíc několikrát již prosákly informace, že žádný nový Android už letos HTC na trh neuvede. Že by změnilo po ne tak dobrých finančních výsledcích strategii? Více informací se však snad dozvíme na podzim.

Zdroje: pocketnow.com, androidcentral.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Romualdo
To je sice pěkné, ale co baterie???
Romualdo
Vapadá to všechno velmi slibně, těším se na něj.
Nejvíce jsem zvědav na tu baterii, když současné One X se nijak moc nepředvedlo.
EfineSS
U HTC bohužel ještě nepochopili, že ne jen hrubý výpočetní výkon a frekvence procesoru prodává telefon...
Fre ddy
Už by měli výrobci pochopit, že vyrobit nejvybavenější mobily s úhlopříčkou do max. 4 -4,3 palce by byl pro ně daleko výnosnější obchod. Jsem moc zvědavý, kdy jim to docvakne.. asi je to tam samá lama!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze