Chystaný Honor 9 zřejmě přijde o 3,5mm jack a představí se tento měsíc

2× aktualizováno
21
Chystaný Honor 9 zřejmě přijde o 3,5mm jack a představí se tento měsíc
  • Tradičním lákadlem bude líbivý design a hodnotné materiály
  • Čtečka otisků prstů se přestěhuje na čelní stranu
  • Zřejmě již na telefonu nenajdeme 3,5mm jack konektor

Aktualizováno 1. 6. 2017

Po téměř měsíci opět slyšíme o chystaném Honoru 9. Tentokrát již víme, že se přiblížila doba oficiálního představení. Unikl totiž plakát, na kterém můžeme spatřit datum 12. června 2017. Právě v tento den by se měla v Šanghaji konat tisková konference, na které bychom se měli dočkat představení Honoru 9. Více o doposud známé výbavě se dočtete níže v tomto článku.

Honor 9

Aktualizováno 5. 5. 2017

Po přibližně dvou týdnech opět slyšíme o chystaném Honoru 9. Znovu unikly fotografie, které jsou tentokrát kvalitnější a ukazují nám například i spodní a horní hranu. To je velmi důležité, neboť nám to odhaluje jednu zásadní změnu. Zdá se, že i Honor odstraní 3,5mm jack konektor. Další informace v tuto chvíli nejsou známé, a stále tak není například zřejmé, jak výkonná novinka bude a kdy by se mohla představit.

Honor 9

Původní text z 20. 4. 2017

Značka Honor se v posledních několika letech veze na vlně popularity a po pravdě se není ani čemu divit. Její modely lze takřka vždy označit jako povedené a hlavně mají rozumně nastavenou cenu. V současné době její nabídce kraluje model 8 (Premium), avšak již brzy by se měl objevit ještě lépe vybavený Honor 8 Pro. Z tohoto důvodu působí únik údajně chystaného Honoru 9 poměrně překvapivě. Na dvou fotografiích můžeme vidět v podstatě finálně vypadající zařízení, které přesně zapadá do designového směru výrobce. Zadní strana se pouze o něco více zaoblila a čtečka otisků prstů se přesunula na čelní stranu pod displej.

Možná podoba Honoru 9

Naopak zachován zůstává duální fotoaparát na zadní straně s laserovým ostřením či přisvětlovací LED diodou. Výbava prozatím nebyla prozrazena, avšak je možné, že se bude velmi podobat modelu Huawei P10. Šlo by tak o podobný stav, kterého jsme byli svědky v minulém roce, kdy se navzájem výbavou velice podobaly modely Honor 8 a Huawei P9. V tuto chvíli není jasné, kdy by se případný Honor 9 mohl představit.

Zdroje: gizchina.com, thetechpoint.org

Diskuze ke článku
Dave
Nebýt nápisu honor tak bych si myslel že to je Xiaomi Mi 6.
mr.Mic
A zase ta čtečka vepředu. Vypadá to, že si budu muset najít jinýho výrobce kvalitních, zároveň ale nepředražených telefonů, jako byl Honor a dříve i Huawei...
Jarin
Já jakožto majitel honoru 8 doufám že tak vypadat nebude. Čtečka vepředu by pro mě byla super ale ty rámečky?? To už je i sony lepší.
Martin Čihák
Martin Čihák
Co máte furt s těma rameckama? S8 bez rámu a tvrdite, že hnus. Tady máte rámečky a taky hnus. Pro mě je třebas důležité to, aby měl telefon šířku do 70 mm, spíše i pod tuto míru. A jestli má 4,7 nebo 5,1 palce je mi ukradený. Světe div se já ještě nemám ani čtečku otisků a hle, taky žiju. P8 lite zatím funguje, ale už se poohlizim po něčem jiném. U mě vyhraje šířka, poměr ceny a výkonu, design...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze