UA HealthBox: kompletní sestava pro sportovce včetně chytré váhy

3

Pokud se chcete pustit do sportování trochu profesionálněji, pak si s obyčejným náramkem nevystačíte. Podle HTC a Under Armour potřebujete ještě hrudní pás a také chytrou váhu. Všechno dohromady pak pohlídá nejenom vaše sportovní výkony, ale i životní styl, abyste vždy dosahovali nejlepších výsledků, a to nejenom pomocí rad, ale i dobře míněné motivace.

Systém se skládá ze tří komponent: náramku UA Band, hrudního pásu UA Heart Rate a osobní váhy UA Scale. Všechny tři přístroje zkonstruované společností HTC a propojené technologií UA Record od amerického výrobce sportovního vybavení a doplňků Under Armour umožní sběr všech důležitých dat a jejich komplexní vyhodnocení.

UA Health Box.

UA Band

UA Band je náramek zkonstruovaný tak, aby ho uživatel měl na ruce po celý den. Jeho tmavý povrch a vnitřní texturovaná, červená stélka odvede od těla vlhkost. Díky této konstrukci bude UA Band pohodlný za všech okolností a umožní sledovat celodenní aktivitu, cvičení i spánek, aniž by majitele obtěžoval. Možnost vytyčit si denní cíl a pokroky sledovat na diskrétním displeji, který obsah zobrazí jen tehdy, když je potřeba, usnadní dodržování plánů a přitom neobtěžuje. Naopak v průběhu intenzivního tréninku zůstává displej viditelný a díky spolupráci s hrudním pásem UA Heart Rate informuje pomocí indikační LED o tom, zda se sportovec pohybuje ve správné tepové zóně.

Chytrý náramek už jsme všichni viděli...

UA Heart Rate

Sledování tepové frekvence je důležité pro efektivní trénink a umožňuje UA Heart Rate poskytnout ty nejpřesnější hodnoty spálených kalorií. Velmi důležitá je i možnost upravit tepové zóny podle vaší kondice tak, aby poskytoval přesná data začátečníkům i profesionálním sportovcům. Díky technologii micro snap je pás s odnímatelným senzorem natolik kompaktní, že byste jej neměli vůbec cítit.

...hrudní pás také nikoho nepřekvapí...

UA Scale

Chytrá váha se střízlivým designem černé kruhové desky s texturovanou, červenou spodní stranou je vybavena Wi-Fi připojením a neviditelným displejem, který se objeví, jen když je třeba. UA Scale dokáže shromažďovat informace o hmotnosti i procentuálním podílu tělesného tuku a synchronizovat je do aplikace UA Record až pro 8 uživatelů. Těm tak umožňuje sledovat vývoj měřených veličin a následně přizpůsobit stravování i trénink tím nejvhodnějším způsobem a urychlit tak jejich pokroky.

...ale chytrá váha, to je teprve zajímavé!

Dobrý nápad

Spojit více nositelností respektive kousků elektroniky do jednoho celku je bezesporu zajímavý nápad. Běžecká a jiná sportovní fóra jsou plná diskusí o tom, jak který kus elektroniky spolupracuje s ostatními a jak to všechno vyřešit softwarově. Tady ovšem zaslaná tisková zpráva mlčí, a tak to bude největší otázka pro případný úspěch celého počinu.

Sada UA HealthBox bude dostupná nejdříve ve Spojených státech od 22. ledna a již dnes je možné ji předobjednat. Cena kompletní sady na tomto trhu je 400 dolarů, což by po přepočtu a připočítání daně činilo asi 12 tisíc korun. Do dalších regionů se UA HeathBox dostane v průběhu roku.

Diskuze ke článku
pazzy
Pořídil jsem Microsoft Band 2 a vím, že nepotřebuji hrudní pás. Navíc je kompatibilní nejen s Windows ale i s iOS a Android.
Ree
A vis jak moc je Band presnej pri mereni?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze