TOP 5 věcí, které se nám líbí na nadstavbě One UI od Samsungu

Druhá část seriálu o nadstavbách – One UI
TOP 5 věcí, které se nám líbí na nadstavbě One UI od Samsungu
  • V dnešním díle se zaměříme na nadstavbu Samsungu
  • Shrneme si, které vlastnosti a funkce se nám líbí a bez kterých bychom se obešli

Po nadstavbách EMUI a Magic UI se podíváme na zoubek poměrně nové nadstavbě One UI, která má usnadnit ovládání jednou rukou u dnes neustále se zvětšujících smartphonů.

TOP 5 – One UI od Samsungu

V tomto videu naleznete naše dojmy z dlouhodobého používání nadstavby One UI, která dorazila na přelomu roku s OS Android 9 Pie. Zaměříme se na, podle nás, nejzajímavější vlastnosti dané nadstavby a zároveň uvedeme několik drobností, které by podle nás Samsung mohl vylepšit. O vaše názory na danou nadstavbu, komentáře a případné dotazy se prosím nezapomeňte podělit do sekce komentářů pod článkem či přímo pod videem na YouTube.

Diskuze ke článku
Lord
Bezkonkurenčně nejlepší nadstavba androidu, co lze v telefonu mít. Stejně jako bych si koupil Samsung telefon kvůli špičkovému hw, tak i kvůli tomuto špičkovému sw. Starší generace nadstaveb byly super, ale tady je to se vší parádou. Tohle je přesně ten důvod proč raději sáhnu po upraveném androidu, než po čistém. Ten je oproti OneUI hodně chudý příbuzný. Také důvod proč u mě nemají zatím moc jiné značky šanci, tohle prostě jiný výrobce nenabídne. Takové nadstavby od Huawei a Xiaomi sráží jinak skvělé telefony o level níž.
James Lurk
Zdravím kluci, mám galaxy Note 9, stejná nadstavba a roletka se dá stahovat prstem kdekoliv potažením dolů a nebo gestem na čtečce otisku prstů, což je nejvíc pohodlné, takže samozřejmě to lze. Bohužel teď zrovna nemohu najít, kde se to nastavuje. :-D
Lubo
"Rýchle otvoriť panel oznámení" sa nastavuje v nastaveniach domovskej obrazovky.
Miloš Dufek
Přesně tak, roletka se dá stáhnout potazenim dolů na domovské obrazovce... Jen se to musí povolit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze