To nejlepší z L Series: elegantní LG Optimus L7 naživo z Barcelony

V Barceloně jsme natočili nejvybavenější model zbrusu nové L Series od LG. Stylový telefon střední třídy zaujme kompaktními rozměry a povedeným designem. Nechybí například ani NFC. Podívejte se na mnoho živých fotografií, komentovaný videopohled a krátké první dojmy.

LG představilo svůj nový designový L styl těsně před konáním barcelonského kongresu. Po zhodnocení designu všech tří zástupců nového designového směru musíme říct, že se tento tah LG vydařil a telefony mají skutečně zdařilý design plný zajímavých maličkostí, které telefony ozvláštňují.

Nejelegantnějším a nejvybavenějším modelem celé L série je Optimus L7. Je příjemně tenký, s údajně kovovou obrubou kolem displeje a chlubí se novým L designem s velmi čistou zadní vroubkovanou stranou a elegantní přední stranou. Obzvláště v bílé variantě působí telefon velmi elegantně. I přes 4,3 palcový displej je novinka poměrně kompaktní a také lehká. Telefon bohužel nemá dvoujádrový procesor, ale i tak na něm Android 4.0 běží svižně. Na druhou stranu na předprodukčním kousku nastaly chvíle, kdy byl systém prakticky nepoužitelný, sekal se a nereagoval. To doufejme do zahájení prodeje LG odstraní.

TIP: přečtěte si více informací o LG Optimus L7 v našem preview

LG Optimus L7 – první pohled z MWC

Fotogalerie LG Optimus L7

Celkově na nás nové LG řady L Series udělalo velmi dobrý dojem, který kazilo pouze místy neodladěné prostředí, což se snad do zahájení prodeje podaří vyřešit. Jak se nové LG se zbrusu novým L designem líbí vám?

Diskuze ke článku
D
Velmi originalni design :D Uplne neco jineho nez SGSII
AndroidMichal/AppleMichal
Vždyť to je jako SGS2 ... :D. Teď bude mít asi LG hodně nepříjemnosí se Samsungem :DDD
skileton
hovorili ste ze ta aplikacia sama zapne wifi a potom hoaj sama vypne?
xxxxx
Kdy bude k dostání v Česku ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze