LG Optimus 4X HD, L7 a L9 se zřejmě dočkají Androidu 4.1

14

Dobrá zpráva přichází pro majitele či fanoušky jihokorejského LG. Modely Optimus 4X HD, Optimus L7 a Optimus L9 by se v průběhu první poloviny roku 2013 měly dočkat Androidu 4.1 Jelly Bean. Prozatím však informace platí jen pro vybraný trh.

LG je neslavně proslulé svým laxním přístupem k aktualizacím svých modelů. Aktualizace nepřicházejí vůbec nebo s velkým zpožděním. Možná se však přeci jen blýská na lepší časy. Již před několika dny jsme vás informovali o možné aktualizaci bývalé vlajkové lodi Optimusu 4X HD. Nyní přichází zpráva, že se Androidu 4.1 dočkají modely Optimus 4X HD, Optimus L7 a Optimus L9.

Ta byla publikována na hongkongské Facebook stránce LG. Bohužel tamní zastoupení LG zároveň dodalo, že se informace vztahuje zatím jen pro hongkongské verze výše zmíněných modelů. Zůstává tedy otázkou, zda se aktualizace dočkají i evropské verze modelů. Po Optimusu G, který již Android 4.1 dostal, by se staly dalšími modely výrobce s novější verzí systému. Nezbývá doufat, že ano. Situaci kolem aktualizací samozřejmě sledujeme a jakmile se objeví nové informace, budeme vás informovat.

Zdroje: facebook.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
Jarda
Panebože, to je přístup ! Horší už to snad ani být nemůže. Vždyť o LG 4X a aktualizaci na JB 4.1 se mluví snad čtvrt roku a pokud vím, tak LG tuto aktualizaci slibovala na první čtvrtletí 2013... No a teď je to první polovina roku 2013 a jen vybrané trhy... No fakt síla ! Jednoznačně nejhorší přístup.
EarL
100% nedočkají, LG na podporu uplně sere
pecan
Je to velká škoda protože telefony mají hodně dobré.
Pedro
Proc vsichni resite aktualizace na Lg ze je vydavaji pozde nebo vubec? Ja vam to povim protoze maji mobily uz od vyroby dobre optimalizovane a proto nepotrebuji hned nejake aktualizace :D Kolega ma S3 a tam kdyby mu nechodily aktualizace tak ho muze rovnou vyhodit :-) uz je na neho nastvany a jde kupovat neco jineho!!! Jenom jsem napsal co kolega rikal tak me tady nekamenujte prosim :D :D :D P.s ja znacku neresim tzn. ze bych koupil klidne i Samsung!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze