LG na MWC představí tři novinky L3, L5 a L7 (aktualizováno)

U výrobce LG se dlouho spekulovalo o tom, jaké novinky poodhalí na kongresu MWC, který začíná již příští týden. Nyní vám přínášíme první informace o třech chystaných novinkách L3, L5 a L7. Zaujmou především designem. Zastupují střední i vyšší třídu. (Aktualizováno)

Snímek naznačující, představení novinek s označením L a logo řady L-Style

Již včera LG zveřejnilo upoutávku. Její obsah byl ve znamení velkého písmene L, doprovázený několika popisky. Dnes LG přineslo bližší význam toho symbolu. L představuje nové označení tří novinek a také začátek nového designového směru. Novinky se budou vyznačovat ostrými hranami, kovovým designem nebo speciální úpravou zadního krytu a technologií displeje nazvanou "Floating mass display". V praxi by to mělo znamenat, že mezi dotykovou vrstvou a displejem bude minimální prostor.

„Design je pro zákazníky druhým nejdůležitějším faktorem při výběru mobilního telefonu. Se smartphony L-Style se vracíme ke kořenům naší mobilní divize,“ říká Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Všechny tři novinky pohromadě, zleva L3, L5 a L7

Začneme nejvybavenější novinkou, ta nese označení L7. Její výbava začíná 4,3 palcovým displejem, zřejmě technologie IPS. Potěší nejnovější verze systému Android 4.0 ICS. Další novinka L5 má dotykový displej menší úhlopříčky 4 palce. Obě novinky by měly vstoupit na trhy v první polovině letošního roku.

LG Optimus L7 - oficiální fotografie

Poslední novinka, L3, bude směřovat do střední třídy. Nabídne 3,2 palcový displej a operační systém bude ve znamení starší verze Androidu 2.3 Gingerbread. Novinka si s uvedením na trh pospíší a na pulty prodeje vstoupí již začátkem března. Bližší podrobnosti a specifikace nejsou známy. Oficiálního představení všech tří novinek se dočkáme na kongresu MWC již příští týden. My samozřejmě budeme při tom.

LG Optimus L3 - oficiální fotografie

Zdroje: facebook.com, lgnewsroom.co

Diskuze ke článku
malej Jarda
No já jsem spokojenej majitel LG Optimus One a sice se mi vždycky moc líbil Black ale ty tahanice s aktualizací na A2.3 mě odrazovaly. Začínám uvažovat o L5. Vypadá to že LG je back.
marek
Ja to vidim na L7,zbavim sa 3D eva a idem do toho , LG mam rad :)
LG je super !
NO jo já mám také LG rád ale jestli se tyto modely k nám vůbec dostanou :/ :(
LG je super !
NO jo já mám také LG rád ale jestli se tyto modely k nám vůbec dostanou :/ :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze