Android 4.1 pro LG Optimus 4X HD a Optimus L7 dorazí tento měsíc

5

LG na německém oficiálním blogu konečně potvrdilo přípravu aktualizace systému pro své přední smartphony – Optimus 4X HD a Optimus L7. Android se jim aktualizuje na verzi 4.1.2, update je však k dispozici pouze pro odemčené verze zařízení. Uzamčené přístroje se nejspíše dočkají později, až aktualizaci povolí operátor.

Jelly Bean smartphonům přinese celou řadu novinek. Vylepšené uživatelské rozhraní, optimalizaci Project Butter a samozřejmě službu Google Now. Nechybí ani specifické novinky pro jmenovaná zařízení, například rychlejší NFC synchronizace skrze Android Beam 2.0, chráněné nastavení pro Wi-Fi (WPS) a rozšiřitelné notifikace.

Čtěte také: LG Optimus L9 dostává aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean

Zleva Optimus 4X HD a Optimus L7.

TIP: Přečtěte si také naše recenze na Optimus 4X HD a Optimus 7.

Výrobce tvrdí, že se aktualizace začne šířit koncem března a uživatelé budou moci nahrát update prostřednictvím nástroje Mobile Support-Tool. Již před několika dny odstartovala stejná aktualizace pro Optimus L9.

Zdroje: gsmarena.com, lgblog.de

Diskuze ke článku
marek
No Lg zacina bodovat :)
David
A co Android 4.1 na LG Prada 3.0. Bude vůbec?! Díky.
Petr
Jojo LG je měsíc od měsíce lepší ;-)))
ježa
Zdravím lidi nedávno jsem vyděl na youtube lg optimus 4xhd s verzi operačním systémem 4.2.1 jelly bean myslíte si že je to fake nebo není více zde: http://www.youtube.com/watch?v=mauHvDPgvnA čas kde je nastavení zobrazeno a napsáno verze 4.2.1 je 2:48. ale podle mě je to nějaký rom stažení a že to není 4.2.1.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze