Tiskněte přímo z Windows Phone telefonů na tiskárnách HP

10

Zajímavá aplikace se před několika dny objevila v obchodě Windows Phone Store. Nabízí možnost bezdrátového tisku přímo z vašeho telefonu se systémem Windows Phone. Podmínkou však je tiskárna All in One od HP.

Aplikaci HP AiO Remote má totiž na svědomí Hewlett-Packard Company a omezení na tiskárny tohoto výrobce tak není ničím překvapivým. Nová aplikace slouží k přímému tisknutí fotografií a PDF dokumentů z vašeho telefonu, který musí být vybaven systémem Windows Phone 8 nebo Windows Phone 8.1. To však není vše, co pomocí této aplikace můžete dělat.

Dále je možné zjišťovat stav hladin inkoustu a toneru v tiskárně, můžete zjistit vůbec celkový stav vaší tiskárny a dokonce i vytvářet nové dokumenty pomocí fotoaparátu ve vašem telefonu. Celá aplikace je navíc propojena s cloudovým úložištěm OneDrive a vy si tak vaše nové dokumenty můžete rovnou nasdílet.

Stáhnout HP AiO Remote

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Standa
Jedna z aplikací, která mi na WP chyběla. Ještě pár dalších a vracím se k WP.
Wayne Rooney
Škoda,já mám Canon...
Michal
Tiskarnu HP mam - all in one take - bohuzel nema wi-fi - takova drobnost co by mohla byt zminena - snad to pujde tedy pres notebook jako prostrednika :D bo koupim novou tiskarnu stejne dosla barva a naplne origo stoji cca polovinu tiskarny ;)
Rudolf
Cez co tam funguje prepojenie medzi mobilom a tlaciarnou?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze