Navigace Sygic je nově dostupná pro telefony s Windows Phone 8.1

26

Uživatelé Windows Phone mohou v obchodě s aplikacemi přivítat novou užitečnou aplikaci. Tou se stává kvalitní navigace Sygic, která po iOS, kam dorazila již v roce 2009, a Androidu dorazila také na systém od Microsoftu.

Aplikace Sygic: GPS Navigace a Mapy již celosvětově využívá 75 milionů uživatelů a za rok 2014 společnost zaznamenala 100% nárůst v počtu uživatelů. Ten by měl i nadále pokračovat, neboť ihned zkraje roku 2015 vychází aplikace také pro operační systém Windows Phone 8.1. Do konce roku by tak dle odhadů společnosti mělo aplikaci využívat přibližně 150 milionů uživatelů.

Sygic GPS Navigace a Mapy

S aplikací Sygic: GPS Navigace a Mapy získáte navždy zdarma offline mapy TomTom, zajímavá místa, plánování tras a bezplatnou aktualizaci mapových podkladů. K využití navíc není potřeba internet, ale pouze GPS. Při navigaci nechybí hlasové povely včetně čtení názvů ulic a praktická je také možnost volby ze tří navrhovaných tras.

Stáhnout Sygic GPS Navigace a Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: TZ Sygic

Diskuze ke článku
Jab
Není náhodou hlasová navigace placená?
Tom
Pokud jsem to teda dobře pochopil,když si kupuji WP a vyjde nová aplikace, počítám s tím, že za 7 let si jí budu moct užít i na svém telefon.
Rendy
Naco Sygic, když WP ma navigaci od nokie?
mike
No konečně kloudná navigace. Here drive + je opravdu jen do krize.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze