Testujeme: HTC Touch, Nokia 7500 Prism a další

Testujeme pro vás nejnovější mobilní telefony. Pomozte nám s vydáváním kvalitních recenzí a ptejte se nás na to, co vás zajímá. Právě teď pro vás v redakci testujeme nové HTC Touch, stylovou Nokii 7500 Prism, hudební Sony Ericsson W580i a další.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na náš mail v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Uvedené telefony máme v redakci a právě je testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

HTC Touch

Malé, elegantní, a přesto s operačním systémem Windows Mobile 6. Novinka z dílen HTC přináší také (podle slov výrobce) revoluční prostředím TouchFlo, které umožňuje pohodlné ovládání hlavních funkcí pouze pomocí dotyků prstů (podobně jako u Apple iPhonu). Jak se nám nové prostředí líbilo se dozvíte v recenzi. Ve výbavě nechybí 2 Mpx fotoaparát, Wi-Fi a 64MB RAM paměti. Bolístkou je pak absence UMTS. Na recenzi se můžete těšit již příští týden.

Přečtěte si naše preview a živé fotografie spolu s prvními dojmy z HTC Touch

Nokia 3109/3110 Classic

Sesterské modely 3109 a 3110 Classic přinášejí střízlivě elegantní design a dobrou funkční výbavu. Zatímco 3109 Classic je spíše pracovním mobilem jako stvořeným pro firmy (chybí fotoaparát i FM rádio), 3110 Classic přidává 1,3 Mpx fotoaparát a právě FM rádio. Telefony tvoří nižší třídu. Díky paměťovým kartám a dobrému hudebnímu přehrávači poslouží i nenáročnému posluchači. Slabinou je jejich displej, který nabídne pouze rozlišení 128 x 160 bodů.

Přečtěte si preview Nokie 3110 Classic

Nokia 7500 Prism

Extravagantní, stylová, ale zároveň novátorská a dobře vybavená. Taková je nová módní 7500 Prism, jejíž designu vladnou trojúhelníky. Jako první Nokia přináší novinky v podobě 5.generace prostředí Series 40. Jejich podrobný seznam naleznete v recenzi. Ve výbavě nechybí 2 Mpx fotoaparát, kvalitní QVGA displej, EDGE, FM rádio ani nový přehrávač hudby. Na recenzi se můžete těšit již příští týden

preview Nokie 7500 Prism

Sony Ericsson J120i

Absolutní low-endů, určený pro uživatele, kteří nepotřebují nic jiného, než volat a pracovat s SMS zprávami. Bojovat bude hlavně cenou, subtilními rozměry a nízkou hmotností. Nabízí malý barevný displej a možnost uložit 200 kontaktů a 100 SMS zpráv. V paměti telefonu jsou nahrány také 16-ti hlasé polyfonní melodie. Bonusem je FM rádio.

Přečtěte si naše preview nových levných Sony Ericssonů řady J a K

Sony Ericsson W580i

Nový Walkman je po modelu W850i ( recenze zde ) teprve druhým vysouvacím telefonem výrobce. V modelové řadě bude umístěn pod top Walkman W850i, oproti kterému postrádá sítě 3.generace UMTS, které nahradilo EDGE. Až na menší paměťovou kartu je však další výbava prakticky shodná. Potěší QVGA displej, EDGE, 512 MB paměťová karta v základním balení i 2 Mpx fotoaparát.

Přečtěte si naše preview Sony Ericssonu W580i

Sony Ericsson W660i

Nový Walkman střední třídy. Jedná se v podstatě o převlečený model W610i, kterému přibyla podpora 3G. Těšit se tedy můžeme na 2 Mpx fotoaparát, 512MB paměti, hudební přehrávač i FM rádio s RDS.

Přečtěte si naše preview Sony Ericssonu W660i

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze