Testujeme HTC Desire HD, Samsung Galaxy Tab a další

6

V redakci pro vás právě testujeme nové mobilní telefony. Jde o nejvýkonnější telefon s Androdiem HTC Desire HD. Testu podrobujeme také LG Optimus One s výborným poměrěm cena/výkon. Do redakce dorazil také konkurent iPadu Samsung Galaxy Tab a velmi levné LG GM205 Brio.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

HTC Desire HD

Jedná se o smartphone klasické konstrukce s obřím dotykovým displejem. Ten má úhlopříčku 4,3 palce a rozlišení 800x480 pixelů. Samozřejmostí je 1GHz procesor a oslní taktéž 768MB paměti RAM. Výbava je nekompromisní.

TIP: přečtěte si také preview HTC Desire HD: nejvýkonnější Android na světě?

HTC Desire HD - oficiální fotografie

LG Optimus One

LG se rozhodlo rozšířit řady telefonů s Androidem a představilo model Optimus One a krom nejnovějšího Androidu 2.2 nabídne přívětivé prostředí, 3 Mpx fotoaparát s autofocusem a podporu rychlých dat.

TIP: přečtěte si také preview LG Optimus One: nový Android pro začátečníky


LG Optimus One - oficiální fotografie

Samsung Galaxy Tab

Korejský výrobce se snaží odpovědět na Apple iPad a představil vlastní tablet. Vysoká cena je kompenzována velkorysou výbavou. Spolehnout se můžete na Android 2.2, 7 palcový displej, 1GHz procesor či kompletní datovou nabídku.

TIP: přečtěte si také preview Samsung Galaxy Tab oficiálně představen

Samsung Galaxy Tab - oficiální fotografie

LG GM205 Brio

Hudební model od LG spadající cenou dokonce pod dva tisíce korun. Nabízí jen základní výbavu a poměrně malý displej. Trumfem je však přítomnost 3,5 mm jack konektoru a rovnou tří reproduktorů. Vhod může přijít i 2 megapixelový fotoaparát.

LG GM205 Brio - oficiální fotografie
Diskuze ke článku
roboeasy
chcem sa spytat na kvalitu hlasitosti reproduktoru pri telefonnom hovore, ci je dost hlasny a ci sa nebodaj neopakuje ten isty problem ako pri htc desire, ze som mal problem pocut druhu stranu. dakujem
anim.mina
Jak to vypadá s výdrží HTC Desire HD ? Jak dlouho vydrží telefonovat ? Na webu O2 píšou 4hodiny, to by bylo dost slabé :-/

Naskytly se nějaké problémy s proximity sensorem u DHD ?

Děkuji
lubo
Můžete vyzkoušet a popsat, jak u DHD fungují možnosti:
- kapesní režim (zvýšit hlasitost vyzvánění v kapse nebo v tašce)
- otočit kvůli reproduktoru (otočte telefon během hovoru, chcete-li zapnout reproduktor)
Zkoušel jsem to, ale nějak mi to nejde. Jinak ztišení vyzvánění po zvednutí a zhasnutí displeje při přiblížení funguje spolehlivě.
Martin Pultzner
Dobrý den, hlasitost ve sluchátku se mi zdá dostatečná, ale stejně jako u předchozího Desire, není zvuk tak kvalitní, jako u konkurence. Totéž platí i o velkém reproduktoru, který má také horší zvuk a ten je navíc poměrně slabý a několikrát se mi stalo, že jsem vyzvánění přeslechl. Chcete-li hudební telefon s celkově výborným zvukem, poohlédněte se jinde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze