Takto mohl vypadat Microsoft Band 3 se speciálním EKG senzorem

1
Takto mohl vypadat Microsoft Band 3 se speciálním EKG senzorem
  • Zrušený chytrý náramek od Microsoftu měl mít v podstatě nezměněný design, ale disponovat EKG senzorem
  • Ten měl zajistit přesnější měření srdečního tepu a přidat také měření krevního tlaku, úrovně stresu nebo teploty
  • Těšit jsme se mohli také na vodotěsnost či tenčí baterii s výrazně rychlejším nabíjením

Třetí generace chytrého náramku od Microsoftu se už asi nikdy nedočkáme, ale nově uniklé fotky a informace nám alespoň poodhalují, na co jsme se mohli těšit. Design měl zůstat v podstatě stejný, ale vnitřek náramku měl zaznamenat velké novinky. Především se měl přidat EKG senzor, který měl zaručit přesnější měření srdečního tepu. Senzor by ovšem přidal rovněž možnost záznamu krevního tlaku, úrovně stresu a teploty.

Díky tomu měl říct svým uživatelům, zda jsou zcela zdraví, nebo je něco v nepořádku. Zároveň měl být Band 3 skvělý pro plavce, jelikož neměl být jen voděodolný, ale přímo vodotěsný. To dovolilo Microsoftu přidat i pár dalších funkcí jako počítadlo temp, uplavaných bazénů či nádechů za minuty. Také baterie měla být tenčí a namísto hodiny a půl se měla nabíjet pouze hodinu.

Zdroj: windowscentral.com

Diskuze ke článku
pazzy
No a tak jsem šel do Garmin Fenix 5 a s 10 dny provozu na 1 nabití včetně 4 hodin GPS běhu, 3 hodin tenisu, 2 hodin cvičení a úplnou vodotěsností jsem naprosto spokojený. Nabíjení sice trvá 3 hodiny, ale 1x za 10 dní? To ty hodinky v práci klidně odložím ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze