Tajný Huawei M660: nový QWERTY Android ve stylu Blackberry

2

Po několika zmínkách na internet konečně vyplouvá zatím neoznámený nový smartphone ze stáje Huawei. Jedná se o model M660 s hardwarovou QWERTY klávesnicí, který byl dříve spojován s operátorem MetroPCS. Vše je ale jinak a kromě pár detailů se můžeme podívat i na uniklé fotografie.

Bohužel specifikací je v současné době poskrovnu. Podle zadního krytu, kde je také vidět čočka fotoaparátu, lze nyní zjistit, že je přístroj připravován pro operátora Cricket Wireless, i když jsme si jisti, že se objeví také u dalších operátorů.

Nalákat by měl především operačním systémem Android, QWERTY klávesnicí a kompaktními rozměry s displejem o úhlopříčce 3,2 palce. Vevnitř bychom měli také najít slot pro paměťové karty microSD a Android 2.3 Gingerbread, nic více zatím známo není. I tak se ale díky klávesnici jedná o zajímavý přístroj, který by určitě zaujal řadu zákazníků i u nás.

Díky oficiálnímu manuálu, který lze stáhnout na stránkách výrobce, to navíc vypadá, že oficiální název smartphonu bude Huawei Ascend Q. To však bude potvrzené až při oficiálním odhalení, které se doufejme bude konat co nevidět.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
MartasZLA
Jak telefony s QWERTY klávesnicí moc nemusím tak tenhle se mi zamlouvá:) Stejně ale zůstanu u svého G300.
PepaN6680
Doufám, že Huawei představí i něco z výsuvnou/vyklápěcí klávesnicí, když na nás HTC, Samsung a Nokia prdí...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze