LG Optimus 3D 2 bude tenký jako břitva: první informace

Právě LG představilo světu na začátku letošního roku první bezbrýlový 3D přístroj v podobě modelu Optimus 3D. Jeho usedlý design a nijak malá tloušťka ale mnohé zákazníky odradily, čehož si je výrobce dobře vědom. Právě proto odhaluje první plány na jeho nástupce, který se bude designově odlišovat.

Původní Optimus 3D se chlubil tloušťkou 11,9 mm a vážil úctyhodných 167g. Ve srovnání s konkurencí se tedy nejednalo o nějaké peříčko. Henry Noh z LG to naštěstí ví a slibuje, že společnost plánuje pro druhé kolo podstatné vylepšení. „Všichni ví, že Optimus 3D není ten nejtenčí a nejhezčí přístroj na trhu. Chceme to ale změnit,“ řekl Noh v rozhovoru pro Pocket-lint.

„Dnes vypadá většina telefonů stejně,“ vysvětloval Noh. „Mají obrovský displej, 4,3 palců je dnes již standardem a příští rok se to ještě navýší. Mají fixní počet hardwarových tlačítek. Jsou stejně tenké. Mají stejný fotoaparát. A dokonce i stejný systém. Je to nuda.“

TIP: Podívejte se také na naši recenzi LG Optimus 3D.

LG věří, že jejich 3D technologie pomůže přístrojům vyčnívat z řady dalších, to ale neznamená, že nevyužijí současných trendů. Jejich telefony se tak mohou klidně smrsknout na 6 mm, u 3D modelů na 7 mm. V současné době je Samsung Galaxy S II považován za jeden z nejtenčích smartphonů světa a měří 8,49 mm. LG tak chce jít i se špičkovou výbavou ještě dál a nabídnout tenčí model.

LG tak očividně bude tlačit 3D technologii i příští rok. Uvidíme, jak se mu to s novým 3D mobilem podaří..

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze