Tajné: Huawei W2 s Windows Phone 8 na fotografiích

5

Systém Windows Phone 8 se brzy chystá i čínský Huawei. Již nějakou dobu se spekuluje o modelu W1, avšak nyní se objevily první informace o vybavenějším modelu W2, který by se mohl zařadit mezi nejvybavenější telefony s novým systémem od Microsoftu.

Špionážní snímky Huawei W2

O modelu W1 jsme vás informovali před několika týdny. Namísto oficiálního představení jsme se ale dočkali úniku dalších informací, tentokrát o výše postaveném modelu, který by měl nést označení W2. Jedinou známou informací, kterou lze vyčíst z fotografií, je 8 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením dvojitou LED diodou. Nic dalšího známo není. Zdá se však, že s ohledem na velikost displeje, kterou odhadujeme okolo 4,5 palce, bude mít displej HD rozlišení. Pravděpodobně se jeví také použití dvoujádrového procesoru. Na displeji uniklého modelu si navíc můžeme povšimnout zmínky o modelu W3. Půjde o další model nebo se tento nakonec bude jmenovat W3?

Oficiálního představení se zřejmě dočkáme na lednovém veletrhu CES 2013 v Las Vegas. Otázkou nicméně zůstává, kolik přístrojů Huawei nakonec představí.

Zdroje: unwiredview.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
jan
pekny telefon,, jesta jaka bude cena !?
Jakub
Celá Nokia Lumia 820...
Melisko
uz je to trapne. Vsetko je prisne tajne a len tak si to niekto nafoti.a ludia to zeru. jednoduchy a uspesny marketingovy krok.
Jirka
Oficiální informace k ceně i parametrům (a ne "zaručené podpultové informace") se dozvíte na ofic. facebookovské stránce www.facebook.com/HuaweiDeviceCZSK - tedy jakmile budou známé :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze