Huawei W1 s Windows Phone 8 uniká (4x aktualizováno)

Po velkém úspěchu řady Lumia a odhalení jejích očekávaných nástupců se i ostatní výrobci začali pečlivěji zajímat o Windows Phone 8 a především podobnou stylizaci svých telefonů. Po HTC, které představilo až překvapivě podobnou barevnou paletu zařízení 8X a 8S je na řadě Huawei.

Nová fotografie - aktualizováno 1. 1. 2013

Představení nového Huawei s Windows Phone 8 je za rohem a nelze se tak divit úniku další fotografie, tentokrát renderu zachycující barevné varianty. Ty budou podle všeho tři a kromě už známé modré a bílé se můžeme těšit ještě na černou a červenou. Telefon by měl být představen příští týden na veletrhu CES v Las Vegas.

Aktualizováno 23.11.2012 – první video

Odhalování chystaného modelu Huawei, který nabídne operační systém Windows Phone 8 pokračuje. Nyní unikly další dvě fotografie, ale především minutové video, na kterém si lze připravovaný model lépe prohlédnout. Ke známé výbavě, jejíž výčet naleznete níže v tomto článku, přibyla informace o podpoře NFC a reálnější podobu dostala cena. Huawei Ascend W1 by se měl údajně prodávat za zhruba 200 dolarů, v přepočtu za 4 tisíce korun. Jde o extrémně nízkou cenu, na takto vybavený telefon s novým systémem. Jsme tedy zvědavi, zda se odhady potvrdí.

Informace z 19.11.2012 – nová barevná varianta

Přesně po měsíci unikají na světlo světa další střípky informací o plánovaném Huawei Ascend W1, prvním telefonu z dílen čínského výrobce, který nabídne operační systém Windows Phone 8. Nedočkali jsme se sice odhalení dalších parametrů výbavy, stále tak platí ty, které najdete v tomto článku níže, ale víme, že kromě modré varianty, která však z přední části bude černá, bude k dispozici také klasičtější bílá varianta. Které byste dali přednost?

Huawei Ascend W1

Informace z 19.10.2012

Dnes se na internetu objevil první, velmi kvalitní snímek modelu Ascend W1. Bohužel nemám žádné další informace o výbavě a případném představení. I nový obrázek však dokazuje, že se příchod telefonu s Huawei s operačním systémem Windows Phone 8 opět přiblížil.

První kvalitní snímek připravovaného Huawei Ascend W1

Původní informace z 15.10.2012

Tomu uniká připravovaný smartphone Ascend W1, který se objevuje v nových fotografiích a specifikacích. Ty se drží předpokládané hranice a přinesou uživateli čtyřpalcový WVGA displej, dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 512 MB operační paměti, 5 Mpx fotoaparátem a 2000 mAh baterií.

Podíváme-li se na design, neunikne výrazná podoba jak odhaleným kouskům od HTC, tak řadě Lumia, navíc máme čekat taktéž pestrobarevnou paletu verzí, což Nokii nejspíše namíchne ještě více. Bude však lepší si počkat na oficiální oznámení, které na sebe asi nenechá dlouho čekat.

Zdroje: wmpoweruser.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Cena
A cena ?
MK
Řada lumia byl velký úspěch? To je mi novinka.
Rosta
Neni to k tematu,ale nemate nejake informace ohledne Huawei Ascend D1 Quad XL? Docela se mi zamlouva,ale zatim nikdo nic o nem nepise i kdyz uz byl predstaven pres prazdniny.
Jirkaone
HTC designově zkopírovalo Nokii a Huhlawei teď kopíruje HTC... Prostě klasičtí Ťongové

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze