Tajné HTC Vigor s drtivou výbavou na první fotografii (aktualizováno)

Vypadá to, že výrobci ještě všechny své trumfy pro letošní rok nepoodhalili. Můžeme se tak domnívat také v případě výrobce HTC. Model Sensation nebude zdaleka to nejlepší, co můžeme v nabídce HTC nalézt. Na obzoru se začíná rýsovat HTC Vigor, jenž ohromí 1,5 GHz dvoujádrovým procesorem a dotykovým displejem s rozlišením HD 720p.

První oficiální fotografie - Aktualizováno 15.9.2011

Na internet unikl první oficiální render chystaného mobilního telefonu HTC Vigor, o kterém jsme vás informovali v této aktualitě již v červenci. Vzhledem k blížícímu se představení nových zařízení HTC, ke kterému by mělo dojít 20. září, uniká HTC čím dál tím více informací a fotografií o připravovaných modelech. Přečtěte si také o modelech Rhyme a Runnymede.

Původní informace z 28.7.2011

HTC Sensation se může pomalu začít obávat o své postavení nejlepšího telefonu výrobce a nejde pouze o něj. Rodina dvoujádrových telefonů se brzy rozšíří zřejmě o nejvybavenější zařízení, které ponese kódové označení (ADR6425LVW) Vigor. Kusé informace zmiňují přítomnost výkonného dvoujádrového procesoru zatím neznámé architektury o taktu 1,5 GHz. Chybět nebude ani grafický akcelerátor Adreno 220. Aby toho nebylo málo, očekává se přítomnost dotykového displeje nejspíše s úhlopříčkou 4,5 palce a rozlišením 720 x 1280 bodů. Operační systém bude bude ležet na bedrech Androidu 2.3.4 Gingerbread.

HTC Vigor benchmark

Výsledek benchmarku v programu Nena

Jak se vám novinka zamlouvá? Novinku řadíme obratem do našeho hledáčku a budeme vám i nadále zprostředkovávat informace ohledně novinek kolem ní. Bylo by zajímavé, pokud by se informace potvrdily a HTC by tuto vlajkovou loď pro předvánoční trh skutečně představilo.

Zdroje: t3.com, geeky-gadgets.com, reviews.cnet.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Kubyk002
"Rodina dvoujádrových telefonů se brzy rozšíří zřejmě o nejvybavenější zařízení, které ponese kódové označení (ADR6425LVW) Vigor."...
situace: dva kámoši: hey ty máš nový mobil, co to je ?
"ale HTC ADR64...."
ještě že telefony mají i slušné označení, protože manipulovat s těmito písmeny a číslici by bylo na infarkt...:D
no ten display bude masakrálně jemný, ale zase jaká to bude technologie, vždyť ono booohatě stačí okolo těch 7000-8000 bodů na cm2, protože stejně nejde ten rastr vidět....
anawarr.cz
sem s ní. sensation má spoustu chyb. zvažuji návrat k samsungu a tohle by mě mohlo udržet u htc
Rad
Baterie 3200 mah, výdrž jeden den.
Galovie
Pri takýchto parametroch si predstavujem už skôr Android Ice Cream Sandwich 4.0 a nie 2.3.4
Chce to new systém. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze