Nové LG Nitro HD vstoupí ještě letos na trh

Zákazníci amerického operátora AT&T brzo mohou zakoupit špičkové zařízení Nitro HD výrobce LG. Zajímavá výbava čítá 1,5 GHz dvoujádrový procesor, 4,5 palcový dotykový displej IPS s rozlišením HD a 16 GB interní paměť. Za zmínku stojí i Wi-Fi Direct nebo 8 MPx fotoaparát.

LG Nitro HD - oficiální fotografie

Americký operátor AT&T brzo uvede do prodeje novinku Nitro HD se kterou může Optimus 2X jen stěží bojovat. Jak je patrné z názvu HD. Setkáme s označením HD hned v několika oblastech telefonu. Velký dotykový displej o velikosti 4,5 palce zaujme především velmi jemným rozlišením HD 720 x 1 280 bodů se špičkovou zobrazovací technologií AH-IPS. Vysoký výpočetní výkon nabídne 1,5 GHz dvoujádrový procesor. LG se také konečně nebojí šáhnout po větší kapacitě RAM, než jsme byli zvyklí. Novinka přichází s dvojnásobnou kapacitou 1 GB.

TIP! Mobilní telefony LG: současnost a budoucnost

Vestavěná paměť čítá hodnotu 4 GB, kterou můžeme navýšit o externí paměť typu MicroSDHC do velikosti 32 GB. Navíc výrobce bude v balení dodávat kartu o kapacitě 16 GB. Zadní strana je osazena fotoaparátem s 8 MPx modulem a pořizováním Full HD videí. Datové technologie jsou na samotném vrcholu, díky přítomnosti síti 4G s LTE rychlostní konektivitou. Nitro HD vstoupí do prodeje již 4. prosince, cena při tarifu a dvouletém úpisu operátorovi bude činit v přepočtu 7 500,- Kč. Chtěli byste, aby se novinka začala prodávat i u nás v České republice?

Zdroje: lgnewsroom.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze