Tajná březnová tiskovka Applu? Čeká se 4palcový iPhone a nové Watch

9

Poměrně netradičně by se v březnu mohla konat tisková konference Applu, na které má dle neověřených informací dojít k představení nejen druhé generace chytrých hodinek Watch, ale také nového iPhonu se čtyřpalcovým displejem.

iPhone

Sled událostí u Applu má poměrně pevně daný řád, který se každoročně opakuje. V červnu přivítáme softwarové novinky, které jsou následně zkraje září podpořeny novou generací produktů. V příštím roce by však mohlo dojít k menší změně. Objevily se totiž informace o tajně plánované tiskové konferenci, která by se měla uskutečnit v březnu 2016. Co by na ni Apple mohl ukázat?

Dočkat bychom se údajně mohli nového iPhonu se čtyřpalcovým displejem. O něm se mluví prakticky celý letošní rok. Nejprve jako o iPhonu 6c a poměrně nedávno jako o iPhonu 7c, který by se měl představit až v roce 2016. Nyní se spekulace opět stáčejí k označení 6c a březnovému představení. Příchod čtyřpalcového modelu by v roce 2016 nemusel být velkým překvapením, protože budou zřejmě sečteny dny modelu 5s, který je posledním iPhonem se čtyřpalcovým displejem, který se ještě prodává. Apple by si tak čtyřpalcovou novinkou udržel i zákazníky, kteří nechtějí model s velkým displejem.

TIP! Recenze Apple Watch – Steve Jobs by se divil

Dočkají se Apple Watch po roce a půl nástupce?

Nemělo by se však jednat o jedinou novinku březnové akce. Možná ještě pravděpodobněji se totiž jeví představení druhé generace Apple Watch. O ní se toho nicméně příliš neví. Ve výbavě by se mohlo objevit připojení skrze Wi-Fi, přibýt další senzory, režim sledující váš spánek a možná dojde i na FaceTime kamerku.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
pixel
tak si zaspekulujme... že by reinkarnace hw původního iphonu 6 v menším těle se startovací cenovkou... řekněme 17000 za 16 gb? z obchodu by pak vypadl 5s a 6. schválně jestli se pletu ;-).
Miroslav Krasomil Karban
Miroslav Krasomil Karban
Spíš bych doufal v iPad Air 3! :)
Karel
Zdravám, zaprvé hodinky Applu se jmenují Apple Watch nikoli jen Watch a psát "nové Watch" je nesmysl, když už tak nové Apple Watch nebo jen česky nové hodinky. Dále pak by mě zajímalo kde jste vzali, že má být tajná? uvedený zdroj o tom totiž nemluví. Díky
Miroslav Hrach
Miroslav Hrach
Ty s tím nadělaj. Nejdřív 4x fanfára, pak ještě jedna. Pak diskuse na téma jestli by si to Steave přál a jestli je to vůbec možný dělat tři druhy Iphonů. Nakonec se zjistí že by si to Steave nepřál a další Iphone nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze