iPhone 6C na prvních snímcích: plastové tělo a údajně 4palcový displej

15

Není pochyb o tom, že Apple letos představí další generaci iPhonů. V posledních dvou letech jsme byli svědky vždy dvou nových modelů. Letos by se však skupinka mohla rozrůst na tři. Dočkat bychom se měli plastového iPhonu 6C.

Nedávno jsme vás informovali, že Apple zřejmě na letošní rok chystá iPhone se 4palcovým displejem. Tím by se mohl stát iPhone 6C, který by byl přímým nástupcem iPhonu 5c z roku 2013. Novinku už dokonce zachytily objektivy fotoaparátů a ačkoliv zadní strana vypadá takřka k nerozeznání od modelu 5c, odlišnosti se najdou. Na fotografiích níže můžete vidět například jinou LED diodou nebo odlišné průduchy reproduktoru na spodní hraně.

Ačkoliv by se měl iPhone 6C pasovat do role dostupnějšího modelu, dostane do vínku procesor Apple A8, který aktuálně využívají iPhony 6 a 6 Plus. Dostane se údajně také na čtečku otisků prstů či podporu NFC pro bezkontaktní platby. Představení by mělo proběhnout opět přibližně v září a to společně s modely iPhone 6S a 6S Plus.

Zdroje: futuresupplier.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
A k čemu když plastovej iPhone nikdo nechce ?
Xwert Is
Xwert Is
Dúfam že to nebude fail ako s tým 5C ktorý bol vlastne prezlečený 5 do plastu len z vyššou cenovkou.. bodaj by sa im to predávalo keď za tie isté prachy som mohol mať 5 v hliníku kto už by si to kúpil v plaste...
Kapoun
Dostupnější, takže počítám 16GB varianta za 18 tisíc s DPH...
Maťko
na jednu stranu som rad ze Apple bude ponúkať aj 4palcovy mobil, na druhu smutný ze bude mat znova rok starý hw

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze