Spekulace o čtyřpalcovém iPhonu pokračují, dorazit by mohl příští rok

12

Kompaktní telefony, zdá se, v dnešní době již nemají místo. Úhlopříčky kolem 4 palců již vídáme jen zřídka a vždy se jedná o telefony nejnižší kategorie. Stále však žije naděje, že bychom se mohli dočkat dalšího 4palcového iPhonu, a to údajně v příštím roce.

Barevné varianty iPhonu 5c

Posledním čtyřpalcovým iPhonem je model 5s, který byl představen již v roce 2013, avšak stále je ještě v prodeji. Od loňského roku Apple zvedl úhlopříčku u svého základního modelu na 4,7 palce. Současně s tím se však objevovaly spekulace o tom, že se kompaktní varianta ještě vrátí. Zkraje letošního roku se proto hojně hovořilo o chystaném iPhonu 6c, dokonce uniklo i pár údajných fotografií. Bohužel, žádného takového modelu jsme se nedočkali. Co se však nestihlo letos, mohlo by dostat šanci v příštím roce, alespoň to tvrdí nejnovější spekulace.

Apple iPhone 5s a 5c – poslední čtyřpalcové modely

Ty se údajně opírají o zdroj přímo z továrny Foxconn, kde iPhony vznikají. Budoucí kompaktní model by měl nést označení iPhone 7c a představen by měl být po boku svých větších bratrů v září 2016. Podrobnější informace v tuto chvíli nejsou známé, a tak musíme vše brát notnou dávkou nadhledu.

Zdroje: micgadget.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Michal Lipert
Michal Lipert
A nakonec se u iPhone 8c vrátí k TN displejům, úhlopříčka 2,4" s rozlišením 128x128 bodů a spoustou tlačítek. Nepochybně přesvědčí miliony uživatelů že tak je to nejlepší a bude se prodávat telefon v ceně 500Kč za skvělých 28000 jen proto že je na něm okousané jablko.... :-D :-D :-D
Xwert Is
Xwert Is
No čo mnoho ľudí by si ten 4" kúpilo. Ono aj teraz si ľudia kupujú 5S pretože 6 alebo 6S je im priveľký. Apple asi vie čo robí a vie že to predá tak prečo nie ?
Akurát by nemuseli "recyklovať " 5S alebo "črevá" by mohol dostať z iPhone 6.
jarda
Ano. Kvalitni 4palec by si dost lidí koupilo, ale za rozumnou cenu, nikoliv treba za 18000,-, kterou Apple urcite z pocatku nasadi. Vsichni ostatni vyrobci se vydali cestou vetsi uhlopricky..
Bubu
Dobry krok plno lidi nechce padla 5 a vice palcu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze