T-Mobile spouští službu StreamOn pro neomezené streamování hudby a videa

7
T-Mobile spouští službu StreamOn pro neomezené streamování hudby a videa
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile konečně zareagoval na neomezené balíčky od Vodafonu a spustil službu StreamOn za zavádějící cenu 199 korun měsíčně
  • StreamOn vám dovolí streamovat hudbu a videa z podporovaných aplikací bez započítání do vašeho základního datového limitu
  • V současnosti je podporováno 16 aplikací včetně HBO GO, YouTube, Stream.cz či Apple Music, avšak nabídka se bude nadále rozšiřovat

Už uběhl měsíc od představení neomezených balíčků Vodafonu, přičemž už tehdy se T-Mobile nenechal zahanbit a oznámil příchod vlastního balíčku StremOn 15. listopadu. Den D tedy nastal a my se můžeme s novým balíčkem seznámit podrobněji. Služba StreamOn bude sloužit pro neomezené streamování hudby a videa prostřednictvím podporovaných aplikací, které se nebude započítávat do vašeho základního datového limitu tarifu či, v případě předplacených karet, datového balíčku. Zároveň budete s balíčkem StreamOn datovat stejně rychle jako se svým tarifem nebo datovým balíčkem.

T-Mobile StreamOn

V současné době podporuje StreamOn mobilní aplikace: HBO GO, YouTube, Apple Music, Deezer, Mobilní TV (T-Mobile), Stream.cz, Seznam Zprávy, Pohádky (Seznam.cz), Youradio, DVTV (provozuje Aktuálně.cz), Evropa 2, Frekvence 1, Tidal, Horizon Go, Digi2Go a dětské rádio Pigy. Tato nabídka aplikací však není konečná a postupně se bude seznam podporovaných aplikací dále rozšiřovat.

Zavádějící promo cena činí 199 korun měsíčně, kterou T-Mobile nabízí uživatelům, jež si službu pořídí do 31. 1. 2018. Tato snížená cena jim přitom zůstane po celou dobu využívání balíčku, nejen po ukončení akce. Po tomto datu, tedy od února 2018, si operátor plánuje účtovat za StreamOn 249 korun měsíčně.

Pokud vás služba zaujala, bude k dispozici pro zákazníky s hlasovými tarify, které obsahují data v ceně paušálu, a pro zákazníky s předplacenou kartou Twist, kteří mají aktivní jeden z aktuálně nabízených měsíčních datových balíčků Twist Internet na měsíc. Službu je přitom možné využívat za stejných podmínek nejen v ČR, ale i v ostatních zemích EU. Aktivovat ji můžete v samoobsluze T-Mobilu, případně jednoduchým zasláním kódu STREAMON A na číslo 4603.

Po uplynutí zúčtovacího období, respektive 30 dnů u zákazníků s Twistem, se balíček automaticky obnoví. V případě, že dosáhnete svého datového limitu pro váš tarif a datové služby již nemůžete využívat, nebo můžete, ale pouze zpomalenou rychlostí, platí ta samá omezení i pro službu StreamOn. Podrobnější informace o nabídce budou k dispozici na stránce www.t-mobile.cz/streamon, kterou T-Mobile spustí v průběhu dne. Balíček StreamOn bude možné objednávat až od okamžiku spuštění této stránky.

T-Mobile však není jediný, kdo dnes představuje nové služby. Vodafone má ještě dnes opět vrátit úder vlastními neomezenými balíčky, které budou StremOn konkurovat. O nové nabídce Vodafonu vás budeme samozřejmě co nejrychleji informovat.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Carda
A co O2? Nemají něco v plánu?
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Zase nesmysl, za který akorát chtějí vytřískat z lidí co nejvíc peněz. Za 200 Kč to určitě nestojí. Navíc tam není Spotify.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze