T-Mobile bude reagovat na novinky Vodafonu, spustí službu Stream On

5
T-Mobile bude reagovat na novinky Vodafonu, spustí službu Stream On
  • Český T-Mobile bez váhání reaguje na novou nabídku datových balíčků Vodafonu
  • Láká na představení služby Stream On
  • Vše se máme dozvědět 15. listopadu

Vodafone měl včera velký den, kdy představil inovované datové balíčky, které rozhodně nezůstaly bez povšimnutí. Balíčky se liší svým zaměřením na konkrétní aktivitu. Zatímco pro chatování a sociální média jsou již k dispozici, speciální balíčky pro hudbu a video mají svůj start naplánovaný na 15. listopad. Velmi rychlou reakci přinesl český T-Mobile, který skrze sociální sítě naznačil, že 15. listopadu, tedy ve stejný den, kdy Vodafone spustí své zbylé balíčky, představí novou službu Stream On.

Datum jistě nebylo zvoleno náhodně a můžeme spekulovat, zda zástupci T-Mobilu pouze vyčkávali na konkurenci. V každém případě je jisté, že služba T-Mobilu bude velmi podobná. Nejde totiž o novinky vzešlou z českých hlav. Služba T-Mobile Stream On již nějaký ten pátek funguje například u německého T-Mobilu. A právě nabídka našich západních sousedů může být vodítkem i pro nás. Německý T-Mobile má službu Stream On rozdělenou na tři balíčky. Jeden je zaměřen na hudbu, druhý na videa a třetí zajišťuje hudbu a videa ve vysoké kvalitě. Balíčky jsou závislé na partnerech s konkrétními audio a video službami. Výhodou je, že následně nečerpáte data ze svého standardního datového balíčku.

Zbývá dodat, že služba Stream On je v Německu zdarma, jen se samozřejmě vždy váže ke konkrétnímu paušálnímu tarifu. Zda shodnou cestu zvolí i český T-Mobile, či si případně službu upraví k obrazu svému, se dozvíme 15. listopadu.

Zdroj: twitter.com, telekom.de

Diskuze ke článku
Jiří
Zcela jistě upraví... A ne náhodně to bude 99 Kč jako u Vodafonu... Známe operátory...
KAT
Každý Operátor je Lhář Hlavně Vodafone
Lukáš M.
Nechejte si ten hejt, děti. Počkejme, co představí. I tak je to úsvit nových tarifů a budoucího neomezeného datování, které tak jako tak přijde - jen si možná 2-3 roky počkáme. Není to tak dlouho, co mi chodila faktura na 2300 Kč, měl jsem 250 minut a 700 Mb dat. Dneska platím 700 Kč a mám neomezeně vše a 10 GB po celé EU.. Rozdíl cca 6 let. Ten posun se mi zdá obrovský. Kdybych si měl připlatit 99 Kč a mít streamovací video a hudební služby mimo FUP, bude to pecka (kvůli Netflixu mi mnohdy 10 GB nestačí)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze