T-Mobile spouští EU roaming bez příplatků už tuto neděli

T-Mobile spouští EU roaming bez příplatků už tuto neděli
  • Zákazníci T-Mobile budou v EU využívat své mobilní služby stejně jako v ČR
  • Automaticky pro všechny bez alternativní roamingové nabídky
  • EU Roaming bez příplatků je již od 2. dubna součástí nových tarifů

V neděli 11. června 2017 zavede T-Mobile pro své zákazníky z řad domácností a živnostníků EU Roaming bez příplatků. V jeho rámci bude možné využívat mobilní služby, tedy volání, SMS, MMS a data, v zemích EU za stejných podmínek jako v ČR. Roaming bez příplatků se týká i datových balíčků nebo dat dokoupených v průběhu zúčtovacího období. Firemním zákazníkům s Rámcovou smlouvou či Smlouvou významného zákazníka začne operátor roaming za cenu domácího volání zavádět od 12. června.

EU roaming bez příplatků již T-Mobile svým klientům nabídl jako první operátor v ČR v rámci svých tarifů nové generace Mobil, které uvedl 2. dubna 2017, a nových tarifů pro podnikatele spuštěných o den později.

Nové roamingové zvýhodnění se vztahuje i na předplacené karty, Twist zákazníci tedy budou moci v EU rovněž využívat své mobilní služby za stejných podmínek jako v tuzemsku. I nadále ale platí pravidlo, že v roamingu lze uplatňovat jen volné jednotky do všech sítí, volné jednotky do domácí sítě se tedy v roamingu neuplatní.

T-Mobile pro lepší informovanost svých zákazníků spustil také webové stránky o EU Roamingu obsahující mimo jiné časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/roaming-EU pro rezidentní zákazníky, firemní klienti najdou informace na www.t-mobile.cz/EU-regulace.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze