T-Mobile navyšuje data u Twist balíčků, až 4×. Půjdou využít i v EU

9
T-Mobile navyšuje data u Twist balíčků, až 4×. Půjdou využít i v EU
  • T-Mobile navyšuje datové objemy u předplacených Twist karet
  • Nové balíčky vejdou v platnost počínaje 11. červnem a půjdou využít i v EU
  • Za stejnou cenu získají zákazníci až 4× více dat, po vyčerpání se však internet zastaví

T-Mobile upraví 11. června svou nabídku datových balíčků pro majitele předplacených karet Twist. Nově si mohou vybrat ze tří měsíčních balíčků poskytujících až čtyřikrát více dat za stejnou cenu oproti dosavadním variantám. Nová nabídka se částečně shoduje s datovými balíčky pro uživatele paušálních tarifů Mobil.

„Spotřeba dat našich zákazníků narůstá a my chceme tomuto trendu vyjít vstříc,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „Data jsme výrazně navýšili u naší nové tarifní generace Mobil, nyní představujeme výhodnou nabídku pro uživatele našich předplacených karet,“ dodává.

V nabídce pro Twist zákazníky přibyly tři nové měsíční balíčky. Místo dosavadních variant 500 MB za 299 Kč a 1,5 GB za 349 Kč nyní T-Mobile majitelům předplacenek nabízí 400 MB za 99 Kč, 1 GB za 199 Kč a 2 GB za 299 Kč. Zákazníci tak za stejnou částku získají až čtyřikrát více dat (za 299 Kč nyní 2 GB oproti předchozím 500 MB). Dosavadní balíčky pro příležitostné použití internetu v mobilu na den (25 MB za 24 Kč) a Twist internet na týden s 60 MB za 49 Kč zůstávají. Přehled nabídky pro majitele předplacených karet udává následující tabulka:

Platnost Cena Objem dat Aktivace
Twist internet na den do půlnoci daného dne 24 Kč 25 MB IDEN A
Twist internet na týden 7 dní 49 Kč 60 MB ITYDEN A
Twist na měsíc 400 30 dní 99 Kč 400 MB IMESIC400 A
Twist na měsíc 1 000 30 dní 199 Kč 1 GB IMESIC1 A
Twist na měsíc 2 000 30 dní 299 Kč 2 GB IMESIC2 A

Twist zákazníci si budou moci balíčky aktivovat od 11. 6. 2017 přes samoobsluhu Můj T-Mobile, prostřednictvím v tabulce uvedeného SMS kódu zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile, nebo na prodejnách operátora. Data z těchto balíčků mohou jejich uživatelé využívat také při cestování v zemích Evropské unie, a to za stejných podmínek jako v ČR (v rámci EU Roamingu bez příplatků). Velkou nevýhodou je fakt, že po vyčerpání dat se internet zcela zastaví.

Kromě potěšujících slev a navyšování FUP limitů však T-Mobile odstraňuje z nabídky balíčky s přídomkem „+“ (Twist internet na týden+ a Twist internet na měsíc+), které umožňovaly neomezené připojení k sociálním sítím. Proč? Neboť by prý neodpovídaly regulaci týkající se síťové neutrality, nastala tedy podobná situace, jako v případě virtuálního operátora Mobil.cz v sítích T-Mobilu. Uživatelé těchto balíčků budou včas informováni o termínu jejich zrušení, operátor se na ně zároveň obrátí s konkrétní novou nabídkou. Ostatní starší balíčky zůstávají v platnosti, není již ale možné si je aktivovat.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Mirek
A kde jsou ty výhodné balíčky?
To bylo ještě horší? ????
PavelD
Tak se nam ta konkurence zacina pekne rozjizdet i u predplacenek. Tak to ma byt. Velice zajimava nabidka od T-Mobile. Pokud SazkaMobil adekvatne nezareaguje, tak k nim prejdu.
Ami
Jak to bude po vycerpani FUP??
pet
2 gb za 299??? nechce si tmobile udelat obchod s pecivem a prodavat rohliky za 299 kc ú kus?? to by vyslo stejne!!

a na benzinove pumpe litr nafty taky za 299 kc??

zlodeji zlodejsky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze