T-Mobile nově podporuje eSIM v hodinkách Samsung Galaxy Watch

T-Mobile nově podporuje eSIM v hodinkách Samsung Galaxy Watch
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Služba Watch Connection stojí 99 Kč měsíčně
  • Z hodinek pak lze volat ze stejného telefonního čísla jako z mobilu

T-Mobile oznámil, že od 16. září nabízí zákazníkům s chytrými hodinkami Samsung službu Watch Connection. Ta v doplnění o eSIM v hodinkách umožní zákazníkům T-Mobile volat ze svého telefonního čísla, aniž by museli být v blízkosti mobilního telefonu. T-Mobile se také pyšní, že jako jediný český operátor podporuje službu i v zahraničí (ve více jak 50 zemích po celém světě).

Nově tak lze z hodinek Samsung Galaxy Watch s podporou LTE volat, zasílat a přijímat zprávy, platit, streamovat hudbu i využívat různé aplikace vyžadující mobilní připojení. Služba je dostupná pro všechny tarifní zákazníky využívající mobilní hlasový tarif a lze ji jednoduše aktivovat přímo v telefonu Samsung v aplikaci Galaxy Wearable. Měsíčně stojí 99 korun a je k dispozici pro rezidenty, živnostníky, drobné podnikatele i firemní zákazníky.

T-Mobile dodává, že při aktivaci služby do 31. 10. získá uživatel první tři měsíce paušálu k hodinkám zdarma. Zároveň od 23. září do konce října proběhne soutěž v aplikaci Můj T-Mobile v sekci Magenta Moments o 30 kusů hodinek Samsung Galaxy Watch Ultra.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze