Symbian Belle pro Nokie N8, C7 a E7 a další možná už za týden

143

Symbian Belle jsme vám představili koncem srpna. Již v září došlo k zahájení prodeje novinek s touto verzí. Výrobce přislíbil, že aktualizace bude distribuována ve čtvrtém kvartále letošního roku. Jaké přináší novinky? Tak především výsuvnou lištu, inovovanou grafiku a znatelný nárůst výkonu. Změn je mnoho a je na co se těšit.

Symbian Belle
Čtěte: Symbian Belle: podrobný pohled na zásadní inovaci Nokií

Zatímco modely 701 a 700 se Symbianem Belle se již prodávají, stávající majitelé modelů N8, C7, E6, E7, C6-01 nebo 500 mají stále pouze Symbian Anna. Ovšem svítá na dobré časy a zkouška trpělivosti brzo skončí. Ze serveru DailyMobile od DannyhoCanRocka přinášíme informaci, ve které uvádí, že aktualizace bude dostupná během jednoho týdne až devíti dnů. Pravdivosti jeho informacím se dá věřit, už dříve totiž předpověděl příchod Anny a jeho informace se ukázaly jako pravé. Informace o dostupnosti Symbianu Belle pro dřívější modely se navíc objevila na několika okamžiků na stránkách Nokie, která poté informace odstranila.

Symbian Belle

Jako první se dočkají majitelé Nokií E7 / N8 a C7 . Mezi změnami můžeme nalézt například widgety u kterých už není pevně daná velikost i struktura. Nová lišta se zkratkami usnadní práci. Grafické prostředí prošlo velkými změnami a rovněž aplikace fotoaparátu dostala nový kabát. Výkon celého zařízení by se měl zvednout v řádech desítek procent. Sama Nokia zatím příchod Belle v nadcházejících dnech nepotvrdila, avšak věříme tomu, že se tak skutečně stane. Těšíte se na Belle? Kterou z jeho novinek a změn oceníte?

TIP: přečtěte si recenzi Nokie 701 se Symbianem Belle

Zdroje: mynokiablog.com

Diskuze ke článku
jj
a dostane update i nokia n97 mini ?
Fanda
Ať už je tady. :-) Nemohu se dočkat. :-)
Darebak
Děkuji Mobilenet! Krásná zpráva, víc ste mě nemohli potěšit :-). Také díky za vaši práci, rád přijdu každý den domu a shlédnu vaše recenze! Moje N8 se už nemůže dočkat!
Ales
N8 ceka na aktualizaci, zejmena na ten pridany vykon. Diky za super zpravu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze