Sygic bude nově navigovat majitele aut Jaguar a Land Rover

2

Mezi uživateli velice oblíbená navigační aplikace Sygic a Jaguar Land Rover oznámili exkluzivní partnerství. Díky integraci se systémem InControl™ budou mít řidiči těchto aut přímý přístup k navigačním podkladům aplikace Sygic. Veškeré mapové podklady budou uloženy pro offline použití, internetové připojení tak nebude potřeba. Aktualizace mapových podkladů proběhne několikrát ročně a bude vždy zdarma.

Nepřehlédněte:

Sygic
Sygic se stal exkluzivním partnerem Jaguar Land Rover

Letošní veletrh CES v Las Vegas přinesl krom spousty mobilních novinek také jedno zajímavé partnerství, a to konkrétně mezi společnostmi Sygic a Jaguar Land Rover. Díky tomu budou moci majitelé těchto aut využívat Sygic mapy uložené přímo v zařízeních bez potřeby internetového připojení. Jakékoliv další aktualizace mapových podkladů, které by měly být dostupné několikrát ročně, budou dostupné zdarma. O tom, jakým stylem budou aktualizace probíhat, však Sygic mlčí.

Navigace Sygic

Partnerství se společností Sygic spadá do širší strategie Jaguar Land Rover, který chce přinést kvalitní základnu aplikací a lepší uživatelský komfort pro své klienty. Sygic In Car Connectivity bude k dispozici k zakoupení jako in-app ve druhém čtvrtletí tohoto roku.

Majitelé vozidel Jaguar a Land Rover budou moci využívat off-line mapy, turn-by-turn hlasovou navigaci (více jak 40 jazyků), 3D zobrazení míst a terénu, budou si moci zvolit trasu s několika zastávkami a také si budou moci nastavit hlasové upozornění na překročení rychlostního omezení, SOS asistence, interaktivní mapu, využít navíc mohou také pevnou integraci služeb třetích stran jako je například TripAdvisor. Funkce jsou tedy stejné, jako v případě mobilní aplikace. Co říkáte na partnerství Sygicu vy?

Diskuze ke článku
Martin Kotlan
Martin Kotlan
Sygic v mobilu používám zhruba rok. Máme i asi 3 roky starou navigaci od Garmin, ale ta selhala, kdy jen mohla. Při prvních dvou jízdách se Sygic jsme pro jistotu brali ještě ten náš pekáč Garmin, ale teď už se na Sygic můžeme 100% spolehnout. Je to opravdu vynikající aplikace se spousty možností na nastavení. Prosím vás, když někdo říká, že je nějaká mobilní navigace na nic, protože nemůže najít přesně polohu toho mobilu, myslíte, že to je navigací ? S mým Nexusem 4, který má příjem GPS velmi dobrý, je to super dvojka a očekávám, že stejně dobře by našel polohu i v jiné navigaci. Ale když už máte dobrý telefon a Sygic, připravte se na bezproblémovou jízdu.
Calebos
Po par zkusenostech na iPhone 4 je to dost prisernost. A neni to gps chipem. Ten jsem testoval a funguje opravdu dost rychle. Sygic se neustale plete, ale co hlvne, tak je pomaly az nehorazne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze