Mapy.cz přidávají obsah pro lyžaře

1

Seznam má pro všechny zimní sportovce dobrou zprávu. Nyní můžete přes aplikaci Mapy.cz zjistit potřebné informace o sjezdovkách i běžkařských tratích. A nejen to, můžete si například naplánovat trasu. Pro sjezdaře má zase aplikace informace o lanovkách a obtížnosti jednotlivých tras. Aktualizace je dostupná pro Android, iOS i WP.

Letošní zima nevypadá tak, jak byste si asi představovali. Pokud tedy máte rádi zimní sporty. I přes jarní počasí ale stále můžete doufat, že sníh skutečně přijde, nové lyže konečně vytáhnete a nasadíte zimní bundy, které jste dostali k Vánocům. Kromě toho se vám možná bude hodit i jiná výbava, kterou pro vás připravila aplikace Mapy.cz. Ta totiž nově obsahuje informace pro zimní sportovce.

V aplikaci nově naleznete kompletní zimní mapu. To znamená běžkařské trasy, také sjezdovky nebo vleky. Běžkaři jistě ocení možnost naplánovat si trasu (během plánování stačí zaškrtnou možnost, že stojíte na lyžích) a integrovaný kompas. Zároveň se díky aplikaci nemusí bát vyjet na tratě, které dobře neznají. Nechybí ani popis jednotlivých tratí či informace o tyčovém značení. Sjezdové lyžaře potěší barevné označení obtížnosti tratí a samozřejmě informace o vlecích. Tato aktualizace je dostupná pro systémy Android, iOS i Windows Phone a funguje i v klasické webové verzi.

Stáhnout Mapy.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: seznam.sblog.cz, seznam.sblog.cz