Komunitní navigace Waze konečně dostupná na Windows Phone

11

Chcete se zapojit do komunity Waze a budovat skutečně funkční navigaci, která reaguje na skutečnou dopravní situaci, zobrazuje nehody, objížďky, policejní hlídky, kamery i důležitá místa v okolí? Nyní máte možnost i na zařízeních se systémem Windows Phone 8.

Velmi populární navigace Waze je konečně dostupná i pro Windows Phone. O jejím příchodu se vědělo už nějakou dobu, vývojáři už lákali lidi do bety, ale z toho nakonec sešlo. Jedním z důvodů může být i odkup společnosti Googlem. Vzhledem k velmi špatným vztahům mezi Microsoftem a Googlem tu vzniklo riziko zrušení celého projektu pro WP. Ale dnes už víme, že se tak nestalo, protože Waze a Microsoft oznámili spolupráci a dostupnost.

Na iOS a Androidu se stala doslova hitem. Není to totiž standardní navigace, ale nabízí především komunitní služby. A závisí také na komunitě, která ji bude plnit obsahem. Uživatelé Waze tak navzájem sami sebe varují před nehodou, zácpou nebo policejní kontrolou. Zároveň ji plní body zájmu, takže snadno najdete blízký hotel či restauraci. Nyní služba pojme i uživatele Windows Phone, což může být oboustranně výhodné.

Stáhnout Waze

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com, windowsphone.com

Diskuze ke článku
sy35
Není vhodnější výraz nehoda než bouračka? Že takhle mluví moderátoři večerních zpráv není měřítkem. Jinak super, zkusím porovnat s Drive.
majo b.
a pre wp 7.8 nic? :(
Mejla
Super, posledni co mi chybělo. Jinak ve storu se dnes objevila beta ofiko instagramu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze