Swarovski i Mont Blanc: fotogalerie příslušenství pro Galaxy Note 4

8

Samsung pro své vlajkové telefony připravuje pravidelně velké množství vlastního příslušenství přímo na míru daným modelům. V případě Galaxy Note 4 tomu není jinak, dočkali jsme se také partnerství se dvěma významnými firmami – Swarovski a Mont Blanc, se kterými Samsung některé kryty vytvořil.

Nejdůležitější novinky Samsungu na IFA 2014

Na veletrhu IFA 2014 jsme kromě vlajkové lodi Galaxy Note 4, kterou jsme hned po jejím představení vyzkoušeli, vyfotili i příslušenství pro tento špičkový tabletofon. Jedná se zejména o pouzdra různých typů. Samsung nově vstoupil do partnerství se společností Mont Blanc, ikonického výrobce psacích potřeb nebo luxusních doplňků, a také se známou šperkařskou společností Swarovski. S oběma společnostmi vytvořil exkluzivní příslušenství.

K dispozici budou různá flipová pouzdra, včetně S View cover, nového pouzdra s LED diodami, pouzdra sloužící jako peněženka nebo ochranný krytu. Nebude chybět ani kryt pro bezdrátové nabíjení
Pouzdra a stylusy Mont Blanc
Samsung Galaxy Note 4
Pouzdra a zadní kryty Swarovski
Swarovski ozdobil také hodinky Samsung Gear S

TIP: přečtěte si naše první dojmy ze Samsungu Galaxy Note 4

Diskuze ke článku
doro
Nadherne prislusenstvi na nejdokolanejsi mobil na svete , Note 4 je nejlepsi mobil na svete a zadupe WP do zeme :) Samsungu klobouk dolu klanim se ti :)
Tomáš
V Rusku se budou tyhle blyštivé odpornosti dobře prodávat, jinak si nedovedu představit, kdo se špetkou soudnosti by si chtěl něco takového pořídit. Jo a Note 4 rozhodně není nejlepší telefon, to ani omylem a do země WP určitě nezadupe. Troufnu si tvrdit, že Lumia 520 má plynulejší běh než Note 4 ;)
Lightweight
a nac mi bude stavane Qi v telefone,zbytocne gramy navyse ked si nekupim nabijacku k tomu.... neobhajujem Samsung, ale nie kezdy to vyuzije a ked aj hej tak Samsung to spravi ako sadu kryt+nabijacka

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze