Máme pro vás přehled těch nejzajímavějších slev Black Friday

aktualizováno
17
Máme pro vás přehled těch nejzajímavějších slev Black Friday
  • Černý pátek letos připadá na 23. listopad, ale slevy jsou již v plném proudu
  • O zajímavých nabídkách obchodníků vás budeme průběžně informovat
  • Na opravdu zajímavé slevy nicméně narazíte spíše zřídka a jsou přísně limitovány omezeným počtem kusů

Svátek všech shopaholiků se blíží a my vám přinášíme několik užitečných tipů na zajímavé slevy, které se během akce „Black Friday“ naskytnou. Jako každoročně se i letos snaží prodejci po celém světě Černý pátek „našponovat“, takže u mnoha obchodů probíhají slevové akce již několik dnů. Ten pravý Black Friday však připadá až na pátek 23. listopadu. Pojďme se tedy podívat na to, s čím zajímavým se v nabídkách můžeme setkat.

Aktualizováno 21. 11. 2018

Černopáteční slevy prodejce Apple Premium Reseller iStyle započnou 23. listopadu ve 22:00. Za velmi pěknou cenu 23 990 Kč bude nabízena loňská vlajková loď iPhone X. Je tak přibližně o tisícikorunu levnější než u konkurence. Se slevou můžete počítat i u staršího iPhonu 6s, který bude nabízen za sympatických 8 490 Kč. Na své si přijdou i zájemci o nový notebook, respektive MacBook. Základní řada MacBook Air s SSD úložištěm o velikosti 128 GB (MQD32) se bude prodávat za 22 990 Kč. Zajímavá sleva se bude týkat rovněž modelů MacBook Pro (2017), které budou startovat na ceně 49 990 Kč.

Aktuální modely MacBooku Pro seženete již za 33 990 Kč. Nezapomnělo se samozřejmě ani na 9,7palcový iPad páté generace, který bude v prodeji za lákavých 6 990 Kč a 12,9palcový iPad Pro s podporou chytrého pera Apple Pencil zájemce vyjde na 19 990 Kč. Ti, co hledají doopravdy kompaktní Macbook, sáhnou po 12palcové variantě, jež bude v nabídce za 35 490 Kč. Odpočítávání do začátku akce můžete sledovat na stránkách prodejce. Mezi dalším zlevněným zbožím najdete mimo příslušenství i Apple Watch Series 3 za 7 690 Kč.

Původní informace z 19. 11. 2018

Mobil Pohotovost

Do Černého pátku se tradičně zapojí prodejce Mobil Pohotovost, kde najdeme hned několik zajímavých slev. Tou nejvíce atraktivní je pravděpodobně nabídka na nákup modelu Samsung Galaxy S8 z české distribuce, který je ve všech pěti barevných variantách nabízen za cenu 9 990 Kč.

Mobilní telefon Samsung Galaxy S8, 64GB Midnight Black

Dále by vás mohla zaujmout sleva některých smartphonů Motorola nebo třeba Samsungu Galaxy Note9 s 512GB úložištěm za cenu 25 990 Kč oproti původní ceně 32 490 Kč. Všechny slevy v rámci akce Black Friday si můžete prohlédnout přímo na stránkách obchodu.

CZC.cz

CZC.cz odstartovalo raketovým tempem a nabídlo elektrickou koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter Black za doopravdy nevídanou cenu 262 Kč. Přísně limitovaný počet kusů a krátký výpadek přetížených serverů následně rozvířil vlnu nevole ze strany zklamaných zájemců (vyjádření obchodu si můžete přečíst na stránce s produktem).

Xiaomi Mi Electric Scooter CZC.cz Black Friday

CZC.cz letos nabízí řadu, na poměry Black Friday, standardních slev a navíc každodenně přidává nové produkty. Zajímavá je například sleva na chytrý náramek Xiaomi Mi Band 2, který je v nabídce za pouhých 299 Kč. CZC.cz má v nabídce rovněž model Nokia 1 za velice příznivou cenu 1 390 Kč, která je skvělou volbou pro nenáročné uživatele.Pokud tedy chcete nakoupit ve slevě, doporučujeme stránky obchodu průběžně sledovat. Dalších slev v astronomické výši přesahující 90 % se už ale pravděpodobně nedočkáme.

Alza.cz

Zelený mužíček letos slibuje slevy až 80 % a každodenní doplňovaní nových zlevněných produktů. V aktuální nabídce se nachází třeba ikonický „banán“ Nokia 8110 s podporou 4G sítí za 1 499 Kč nebo Nokia 7 Plus s cenovkou 6 999 Kč. Další nabídky jsou srovnatelné s tím, co je k vidění i u dalších obchodníků.

Nokia 8110 \"banán\"

HTC

Slevy nabízí i společnost HTC, u které Black Friday začíná 23. listopadu a končí o tři dny později. Vlajková loď HTC U12+ , která si v naší recenzi vedla chvalitebně, bude k dostání za 18 095 Kč a se slevou za registraci v HTC Clubu cena spadne na 16 268 Kč. Oproti standardní běžné ceně 22 tisíc korun tedy můžete ušetřit téměř 6 tisíc korun. Slevy se dočkalo i HTC U11+ , které si budete moci pořídit za pěkných 13 159 Kč.

Co dělat, když jste si nic nevybrali

Pokud jste si nic nevybrali, nezoufejte. Mnoho prodejců své slevové nabídky v rámci Black Friday teprve zveřejní a my vás o nich budeme informovat. Počítejte však s tím, že na doopravdy zajímavé slevy narazíte spíše zřídka. A pokud se vyskytnou, pak jsou rychle pryč. Ať už vyhlížíte konkrétní produkt, nebo se jen chcete předzásobit na Vánoce, doporučujeme vám pravidelně sledovat aktualizované nabídky na stránkách prodejců a samozřejmě také náš článek, který aktualizujeme o další nabídky obchodníků již brzy.

Diskuze ke článku
Lolo
Na tyto podvody s takzvaným Black Friday na český způsob není třeba vůbec reagovat a jakkoliv se vzrušovat, 99% prodejců o cenách lže a klame zákazníky, slevy někde ve skutečnosti vůbec nejsou, slevy se uvádějí v bombasticky vysokých procentech, ale většinou vzhledem k ceně která byla při uvedení produktu na trh (třeba i dva roky starý produkt) a ne k ceně která byla třeba týden před Black Friday, na to by se měla ČOI zaměřit a zakázat to, nařídit aby prodejce uváděl slevu k ceně obvyklé bezprostředně před Black Friday a hlavně aby jí před Black Friday umělě nenavyšoval, pak to bude ono.
Jakub
Jakub
Co jsem pochopil, tak většinu slev na black friday dávají sami výrobci. Obchodníci max přihodí nějaké to nepatrné procento. Letos jsem nakupoval na Mall.cz a to právě kvůli reálným cenám před slevou. V tom exceluje Alza s jejich "brutálníma" slevama. Samozřejmě kontroluju podle heureky.
Jiří
No musím říct, že jste si moc práce s tím článkem nedali. Huawei P20 za 10 tisíc nebo Honor 10 128GB za 9000 Kč u CZC, na Alze Mi8/Mix 2S za 10 tisíc, Redmi Note 5 za 3800 Kč, Mobil Pohotovost HTC U11 Life za 4000 Kč a jistě mnoho dalších, ale nebudu tu dělat práci za vás.
Pesedm
U nás je Black Friday fraška...

Udělat tohle v USA tak jim za to zapálej obchod..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze