Stylový vzhled a otočná luneta? Takové by mohly být hodinky Xiaomi Watch S2 Pro

1
Stylový vzhled a otočná luneta? Takové by mohly být hodinky Xiaomi Watch S2 Pro
Fotografie: Xiaomi
  • Displej typu AMOLED nabídne 1,43" úhlopříčku a Always-On
  • Neměla by chybět konektivita skrze LTE
  • Cena by se měla pohybovat kolem 10 tisíc korun

Segment chytrých hodinek by se letos na podzim měl rozrůst o model Watch S2 Pro od Xiaomi, o kterém poměrně podrobně informuje mysmartprice.com. Mimo některých specifikací jsme se dočkali i vcelku kvalitních fotografií, na kterých si lze chystané hodinky prohlédnout.

Xiaomi Watch S2 Pro

Můžeme vidět hned dvě varianty, které se liší nejen barvou, ale také řemínkem. Základem bude tělo z nerezové oceli a následně případně kožený nebo silikonový řemínek. Na těle zaujme nejen otočná korunka, ale zřejmě i pohyblivá luneta, která by měla usnadňovat ovládání.

Ve výbavě se objeví 1,43" AMOLED displej s jemným rozlišením a funkcí Always-On. Podstatná bude též podpora LTE skrze eSIM. Zde vyvstává otázka, zda dříve spekulovaný model Xiaomi Watch S3 se nakonec nevybarví jako Watch S2 Pro. Dále nebude chybět měření srdeční frekvence, okysličení krve, spánku či stresu. Samozřejmostí bude i nespočet sportovních režimů.

Představení se očekává koncem října, přičemž cena se má pohybovat kolem 400 eur, což je v přepočtu bezmála 10 tisíc korun.