Studentfone se od května stane součástí Vodafonu

5

Studentfone oslovil svou nabídkou zejména mladé. Studenti patří mezi nejsilnější uživatele dat a vyžadují rychlé a stabilní připojení. Zástupci obou společností se proto dohodli, že operátor bude spadat pod Vodafone, a to zejména především vlastní nabídce tarifů pro studenty.

K ukončení poskytování služeb pod značkou Studenfone dojde k 30. 4. tohoto roku. Vodafone připravil speciální edici předplacených karet určenou pouze pro zákazníky Studentfonu. Na přivítanou zákazníci získají 500 MB dat zdarma.

Studentfone

Tento balíček budou mít k dispozici už napořád s 50% slevou. Kromě toho si nově mohou surfování užívat na 4G LTE síti, kterou Vodafone pokrývá 97 % populace ČR. Přestoupit na nové řešení bude možné od 1. března 2016. Zákazníci budou o změnách informováni formou SMS a na internetových stránkách Studentfonu a Vodafonu.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Standa
Další virtuál co krachul a teď se zas se všemi zákazníky pěkně vyjebe. Stejně jako jako když krachla Gorila. Člověk utekl od O2 za lepší nabídkou aby za 4 měsíce zas skončil u O2. Hnus a jen přeprodej zákazníků. Nakonec jsem narychlo utekl ke GO Mobilu, kde jsem přes 1,5 roku ale bůhví jak dlouho vydrží i tenhle operátor když má za tu dobu jen 30 tisíc zákazníků. A přitom ceny má super.
Frenkie
Tak sis vylil srdíčko a co dál?
wtf
fuj, odchazim

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze