Staronové IM+ Pro7 přichází s novým designem a vyšší rychlostí

2

Používáte na svém iPhonu nebo iPadu komunikační aplikaci IM+ Pro a vadí vám, že neladí do iOS 7 designu? Pak je čas si pořídit nově vydanou aplikaci IM+ Pro7, která mimo nového vzhledu přináší i zásadně vyšší rychlost. Jen vám asi bude vadit, že za aplikaci budete muset zaplatit znova.

S vydáním iOS 7 jsme se dočkali aktualizace většiny nejznámějších iOS aplikací, které nyní ladí s "plochým" designem této sedmé generace mobilního operačního systému. Většina aktualizací jen doplnila nový vzhled do stávající aplikace, někteří vývojáři však kvůli tomu vydali aplikaci novou. Pro uživatele je to tak trochu nepříjemnost v tom ohledu, že pokud je aplikace placená, musí si ji znova koupit, jako je to mu v případě IM+ Pro7. Platící uživatele ani moc nepotěší, že původní IM+ Pro je nově ke stažení zdarma.

Co nového IM+ Pro7 přináší, stojí za to utratit těch pět dolarů? Za sebe musím říct že ano. IM+ Pro jsem používal už mnoho měsíců, ovšem s příchodem iOS 7 se z ní stal pomalý "moloch", kterému na iPhone 4 trvalo vše neskutečně dlouho, ať už spuštění, přepínání mezi obrazovkami, otevírání chatu a podobně. Už jsem koketoval s myšlenkou přejít na nějakou jinou konkurenční aplikaci, než se objevila IM+ Pro 7. Nejen že je v novém hezkém iOS 7 designu, ale autoři ji neskutečně zrychlili, i na starším iPhone 4 jede vše rychlostí blesku.

Všechny ostatní funkce zůstaly víceméně při starém, pokud o IM+ chcete vědět více, přečtěte si naši starší recenzi.

Jakou "instant messaging" aplikaci používáte vy?

Stáhnout IM+ Pro7

App Store

Diskuze ke článku
Ra
Tak to je dobrej vtip... Už IM+ Pro byl dost drahej... znova nezaplatim...
Ondrej
Jsou to zloději nesolidní - znova jim redesign opravdu platit nebudu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze